Jämför PersonförsäkringJämför Personförsäkring, spara tusenlappar.

Jämför
barnförsäkring

- Skriv in barnets personnummer

Jämför
olycksfallsförsäkring

- Skriv in ditt personnummer!

Personförsäkring

Personförsäkring är ett samlingsnamn på de försäkringar som du tecknar för dig själv och din familj för att få ett större skydd än det som samhället erbjuder. Det finns personförsäkringar för de flesta skeden i livet, så titta igenom de olika personförsäkringarna och se om det är något som passar dig och din familj.

På Insplanet jämför vi alla typer av försäkringar hos stora försäkringsbolag. Är du intresserad av att teckna en barnförsäkring, olycksfallsförsäkring, inkomstförsäkring eller någon annan personförsäkring försöker vi alltid få högst skydd till bäst pris.

Om Personförsäkringar

Personförsäkringar ger ett utökat skydd om något oförutsett skulle inträffa, och det kan vara tryggt att veta att du har en extra säkerhet förutom samhällets skyddsnät. Ibland kan de olika delarna av personförsäkringarna kännas knepiga, men du är alltid välkommen att kontakta oss så reder vi ut begreppen.

Du kan också läsa specifik information om olika personförsäkringar nedan:

Barnförsäkring: En barnförsäkring är en av de vanligaste personförsäkringar och de flesta familjer bör överväga att teckna en sådan när familjen utökas. Skulle det otänkbara inträffa, att en olycka eller sjukdom skulle drabba ditt barn, är det bra med extra försäkringsskydd.
Jämför barnförsäkringar

Jämför fler personförsäkringar


Olycksfallsförsäkring: En olycksfallsförsäkring täcker olyckor som ger bestående medicinsk invaliditet och kan ge ersättning vid nedsatt arbetsförmåga. Olycksfallsförsäkringen kan även ersätta kostnader som uppstår i samband med olycksfallet.
Jämför olycksfallsförsäkring

Livförsäkring: En livförsäkring ger familjen ekonomisk trygghet om någon med ekonomiskt ansvar avlider. Det kan vara mycket betydelsefullt om man har större bostadslån eller om hushållsekonomin på andra sätt är starkt beroende av en eller flera personer.
I dagsläget kan vi inte erbjuda jämförelse på livförsäkring, men inom kort återkommer vi med med nya produktalternativ.

Sjuk och Olycksfallsförsäkring: En sjuk- och olycksfallsförsäkring är lik en olycksfallsförsäkring, med den viktiga skillnaden att den även kan ge ersättning vid plötslig sjukdom som ger bestående invaliditet.
Jämför sjuk och Olycksfallsförsäkring

Inkomstförsäkring: Inkomstförsäkring betyder att du kan behålla upp till 80 procent av din faktiska lön om du blir arbetslös. Det kan handla om tusenlappar varje månad i plånboken vid eventuell arbetslöshet.
Jämför inkomstförsäkring

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+

© 1999-2017 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00