Leta försäkring ÄR ångest...

Geten Bernhard försöker i våra reklamfilmer att gestalta den ångest många av oss förknippar med försäkringar. Aaaaaaaaaah!!! Den där högen med papper på köksbordet du aldrig riktigt orkar ta tag i. Ångest är oron för att göra fel val. Ångest är att känna sig lurad. Ångest är rädslan för att vara med om en olycka och veta att du inte har någon täckning för konsekvenserna. Ångest får oss att skjuta upp saker, förneka det vi behöver göra.

Vi vet hur det är. Vi har varit där själva. Och det är därför vi finns till. Vi vill vara din bästa vän och ångestens värsta fiende. Vi finns där för att göra det svåra enkelt och det krångliga lätt avklarat. Vi är på din sida. Vi gör jobbet åt dig. Vi läser det finstilta i försäkringsvillkoren åt dig och vi visar tydligt vilka som har bäst pris och bäst villkor. Vi är Insplanet, och vi hjälper dig att välja rätt försäkring till rätt pris. Snabbt. Enkelt. Ångestfritt. Ett sök och ett personligt samtal. Insplanet - Klick. Klick. Försäkrad.

LÅT OSS HITTA FÖRSÄKRINGEN ÅT DIG. FÅ BÄSTA PRISET TILL MINSTA ÅNGESTEN.

Vem är Bernhard?

Bernhard är en vildget, 14 år gammal och uppvuxen på en gård utanför Norrtälje. Bernhard har en familj bestående av fru Mathilda och deras två små killingar, Gösta och Maud. På gården bor totalt 24 getter, därutöver många grisar, kycklingar och kor som springer runt och håller gården igång.

Bernhard har mycket humor och tycker om att busa och leka med hans bästa vän Roger, som är en två år äldre lappget. Bernhard har ett stort intresse för skådespeleri och teater, så på lördagar brukar han bjuda in alla på gården för att få se hans senaste show. Hans favoritskådespelare är Jim Carrey och favoritfilmen är Den Galopperande Detektiven.

Bernhard har sedan killingtiden drömt om att få vara med på TV, men alltid varit så ledsen att det bara är får och lamm som fått rollerna i de olika reklamfilmerna. Ända tills Insplanet knackade på ladugårdsdörren och plötsligt sökte en get för huvudrollen i deras reklamfilm. Bernhards lycka var gjord!

Och för er som kanske undrar efter att ha sett våra två reklamfilmer på TV, så tyckte Bernhard inte att alls att det var jobbigt att ha på sig en tröja under inspelningen…men klänningen var klart skönast hälsar han med ett stort
leende ;-) Aaaaaaaaaah!!!

Varför en get?

Våra reklamfilmer handlar om personer som försöker hitta rätt i försäkringsdjungeln. De tycker det här med försäkringar, likt många andra, är jobbigt, komplext och ångestfyllt.

Vi tycker att geten Bernhard verkligen lyckas gestalta denna ångest – hur många av oss faktiskt känner för det här med försäkringar.

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+

© 1999-2017 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00