Dags att spara pengar!

2010-01-01

Januari är här, och nu är det dags att se över var du kan spara i plånboken. Hos Insplanet har du sedan länge kunnat jämföra försäkringar. Nu kan du också jämföra lån, mobiltelefoni och bredband. Vi gör det lättare för dig att skaffa dig en överblick över din privatekonomi.

Kostnaderna för bostadslån, bil och försäkringar utgör betydande delar av våra löpande hushållsutgifter. Att planera och minimera dessa utgifter är centralt för en god privatekonomi. Varje god ekonomisk plan har också en beredskap för det oväntade – en buffert tillsammans med dina försäkringar utgör denna beredskap.

Tänk efter före. Vad händer om du krockar din bil? Om du får inbrott i huset? Vad händer om du blir uppsagd från ditt arbete? Vad händer om någon i familjen råkar ut för en olycka som kostar i rehabilitering och dessutom kan minska familjens inkomster? Det är viktigt att du tänker på livets ofrånkomliga risker innan olyckan är framme. Det du dessutom bör tänka på varje år, är att jämföra dina avtal så att du inte betalar för mycket i onödan.

Missa inte huvudförfallodagarna. Många avtal löper årsvis, försäkringar till exempel. Bli inte sittande med en dyr försäkring ett år ”extra” för att du missat datumet när försäkringen löper ut!

Köp när det är billigt. Tänk på att du ofta kan boka både försäkringar och vissa andra avtal med startdatum en bit fram i tiden. På så vis kan du ta del av rabatterbjudanden och samtidigt skydda dig mot prishöjningar under året.

Hjälpen är nära. Vill du ha hjälp med dina försäkringar och din privatekonomi? Hos Insplanet är det kostnadsfritt att få en personlig rådgivare. God fortsättning på 2010 önskar Insplanet!

Bilförsäkring – få priser direkt!

Hemförsäkring – få priser direkt!

Villaförsäkring – få priser direkt!

[ Tillbaka ]

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00