WaterCircles bakgrund

WaterCircles - vanliga försäkringar men ändå annorlunda. Bättre både för dig och miljön.


Vi på WaterCircles säljer inte bara försäkringar. Vårt främsta jobb är att ersätta våra kunders skador samtidigt som vi tar stor hänsyn till miljön. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och märker våra produkter med Bra Miljöval. Varje dag arbetar vi för att bli miljösmartare än vi var dagen innan, samtidigt som vi försäkrar våra kunder.

Ej sammarbetspartner med Insplanet

WaterCircles, det klimatsmarta alternativet!

WaterCircles är en uppstickare på den svenska försäkringsmarknaden som erbjuder miljösmarta och prisvärda försäkringar med trygga villkor samt en snabb och personlig service. När du som kund ringer slipper du krångliga knappval och får oftast svar inom 20 sekunder. WaterCircles är miljöcertifierat enligt ISO 14001 och deras försäkringar för bil, villa- och fritidshus har Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. WaterCircles är idag ensamma i Sverige om att vara både miljöcertifierade och att erbjuda Bra Miljövalsmärkta försäkringar.

WaterCircles har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010 och har många nöjda kunder. All kundservice, skadereglering och administration sköts av WaterCircles egna personal för att uppnå bästa möjliga kundnöjdhet och kvalitet. Olika kundnöjdhetsmätningar genomförs regelbundet och resultaten visar att kunderna är mycket nöjda med både service och skadehantering. Miljö- och hållbarhetstänkandet genomsyrar hela WaterCircles verksamhet inklusive skaderegleringen.

Försäkringarna som WaterCircles erbjuder har ett brett innehåll och täcker en mängd olika skadehändelser och du som kund har stor flexibilitet att själv sätta ihop ett försäkringsskydd som passar just dig genom olika tillval. Tecknar du flera försäkringar erbjuds generösa rabatter på upp till 20 procent. If Skadeförsäkring (Nordens största försäkringsbolag) är försäkringsgivare för alla WaterCircles försäkringar.

Betygsätt WaterCircles

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta WaterCircles

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå WaterCircles.

Telefonnummer
Kundtjänst: 010-4900 999
Skadeanmälan: 010-4900 999

E-post
Kundtjänst: info@watercircles.se
Skadeanmälan: skador@watercircles.se

Online
Hemsida: http://www.watercircles.se
Facebook: http://www.facebook.com/watercirclesforsakring
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Nyheter från WaterCircles

Nedan finner du feeds från WaterCircles i de sociala medierna. Det är förutom att prenumerera på Insplanets nyhetsbrev oftast här du först hör nyheterna från varje bolag.


WaterCircles Twitter
- Bolaget har ingen Twitter-feed

Våra kunders kommentarer

Våra kunder lämnar löpande kommentarer och omdömen.

2016-10-13 18:52
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Tänkte prova WS men ångade oss efter en vecka. Det var desto svårare, kanske för att Watercircle är norskt. De sade sig inte ha mottagit avbeställningen och ville tvinga oss kvar!
2016-09-20 17:39
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Jag byta försäkringsbolag så fort jag bara kan
2016-05-02 10:57
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
hade ingen egen skadereglerare, tog lång tid att få svar på skada. De antog saker och tog inte hänsyn till fakta och bevis. Riktigt dåligt
2016-02-19 15:59
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Efterfrågade en likvärdigförsäkring som jag hade och redogjorde innehållet per telefon. Får svaret att den försäkringen som WaterCircle erbjuder, ger samma skydd. Nu när skadan sker visar det sig att så inte är fallet. Jag har fått fel information. WaterCircle tar inte ansvaret. Jag känner mig lurad!! Är helkund och har flera bilar och bostäder försäkrade i WaterCircle. Nu ska jag byta bolag!
2015-12-02 15:05
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
De ljuger och när skadan är reglerad efter deras lögn och vi sedan försöker få rätt när det bevisligen har hanterat utefter en lögn vill de inte göra rätt för sig med hänvisningen till att vi godtagit ersättningen.
2015-11-25 05:30
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
wc saknar kontroll på uppsägning av försäkringen. Skaderegleringen är rent kränkande. Värdet som Wc anger är griipet ur luften och bygger på falska uppgifter.
2015-10-08 11:30
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Haft kontakt 3 år i rad BARA för att få ett grönt kort. Varje gång, alltså 3 år i rad hade de inte skickat kortet, trötts att de sa det. Fick ringa och påminna flera gånger innan kortet kom till slut. Hänvisar till Posten. Ja det är kanske postens fel, men DERAS POSTHANTERING DÅ. Byter bolag nu
2015-10-01 10:35
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Watercircles beräknar självrisken på ersatt gods som en procentsats av nypriset, men ersätter godset med ett väl tilltaget åldersavdrag. Redan efter tre-fyra år kommer det visa sig att självrisken vida överstiger det värde godset har enligt bolaget. Dessutom kräver WC att man styrker sin äganderätt till godset med originalkvitto. Inte ens en scanned kopia duger. Hur många privatpersoner sparar originalkvitton på all sin egendom? Jag kommer nu välja ett annat bolag. Vill man ha en schysst skadereglering så ska man välja ett annat bolag än WC:
2015-04-28 20:28
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Så dåligt. Blivit av med mobilen, men nej orsaken var inte bra nog för att få tillbaka en enda krona. Vad täcken försäkringen då..? Ska jag gå runt med en diskmaskin ute på gatan?
2015-02-15 22:33
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
De har ingen egen skadereglerare på bilar, använder konsult som är svår att nå och det dröjde länge innan det kom ett beslut som inte tog hänsyn till de bevis som lämnades in
2015-01-30 00:01
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Miljövänner i all ära, men räkna inte med att din bil blir fullständigt återställd. Begagnade delar som inte har samma utseende / färg accepteras vid reparation - även om du inte är vållande.
2015-01-28 22:23
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Ger ingen ersättning över huvud taget för feltankning!!!!!! De flesta bolag ersätter för tömning och rengöring. Vissa även för motorskador. Jag kommer att byta bolag snarast!
2014-12-11 22:39
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
"Jag vill inte att ni drar den 25:e, för då har jag inte fått lön. Kan Ni ändra det till den 29:e, så att jag slipper förseningsavgifter?" "Jag vet inte." "Va? Men kan du ta reda på det och återkomma till mig då?" "Jag skickar över det här till vår kundtjänst." "Och så ringer de upp mig då?" "Som sagt: Jag skickar över det här till vår kundtjänst." ... än har ingen ringt och ytterligare en autogirering har inte dragits som den skulle, eftersom de inte har ändrat datumet.
2014-11-02 17:45
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
WaterCircles har rimliga priser på bilförsäkring, vissa bolag har rena fantasipriserna, värt att KOLLA när man sparar flera tusenlappar.
2014-09-15 14:03
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
De håller vad de lovar! Riktigt bra service. Miljömärkningen är bara ett plus i kanten :)


Jämför villkor

Insplanets kunder har länge efterfrågat en möjlighet att inte jämföra mer än pris, försäkringar rör sig ju i huvudsak om trygghet. Tryggheten och dina möjligheter till ersättning speglas i bolagens villkor. För de bolag vi jämför har vi valt att har valt att tillsvidare visa de betyg som vart bolag har fått hos Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Konsumenternas Försäkringsbyrå ger privatpersoner oberoende och kostnadsfri vägledning om pension, försäkring och skadereglering men prövar inte tvister. Konsumenternas Försäkringsbyrå gör också oberoende jämförelser av privata försäkringar och tjänstepensioner.

Hel
Helförsäkring är den mest omfattande bilförsäkringen som täcker trafik-, maskin-, stöld-, brand-, glas-, rättsskydds-, räddnings-, samt vagnskada.
3.9
Trygg Hansa
3.9
Gjensidige
3.8
Sveland
3.8
Folksam
3.8
If
3.6
Aktsam
Laddar…

Betygen ovan är ett urval av de som fanns på Konsumenternas Försäkringsbyrå (KOFB) 2018-07-23. Hos KOFB varierar betygen mellan 3,5-4,8 för olika produkter baserat på deras omfattning. Generellt kan sägas att högre betyg ger bättre innehåll men också högre premie.

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00