WaterCircles - vanliga försäkringar men ändå annorlunda. Bättre både för dig och miljön.


Vi på WaterCircles säljer inte bara försäkringar. Vårt främsta jobb är att ersätta våra kunders skador samtidigt som vi tar stor hänsyn till miljön. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och märker våra produkter med Bra Miljöval. Varje dag arbetar vi för att bli miljösmartare än vi var dagen innan, samtidigt som vi försäkrar våra kunder.

Ej sammarbetspartner med Insplanet

WaterCircles, det klimatsmarta alternativet!

WaterCircles är en uppstickare på den svenska försäkringsmarknaden som erbjuder miljösmarta och prisvärda försäkringar med trygga villkor samt en snabb och personlig service. När du som kund ringer slipper du krångliga knappval och får oftast svar inom 20 sekunder. WaterCircles är miljöcertifierat enligt ISO 14001 och deras försäkringar för bil, villa- och fritidshus har Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. WaterCircles är idag ensamma i Sverige om att vara både miljöcertifierade och att erbjuda Bra Miljövalsmärkta försäkringar.

WaterCircles har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010 och har många nöjda kunder. All kundservice, skadereglering och administration sköts av WaterCircles egna personal för att uppnå bästa möjliga kundnöjdhet och kvalitet. Olika kundnöjdhetsmätningar genomförs regelbundet och resultaten visar att kunderna är mycket nöjda med både service och skadehantering. Miljö- och hållbarhetstänkandet genomsyrar hela WaterCircles verksamhet inklusive skaderegleringen.

Försäkringarna som WaterCircles erbjuder har ett brett innehåll och täcker en mängd olika skadehändelser och du som kund har stor flexibilitet att själv sätta ihop ett försäkringsskydd som passar just dig genom olika tillval. Tecknar du flera försäkringar erbjuds generösa rabatter på upp till 20 procent. If Skadeförsäkring (Nordens största försäkringsbolag) är försäkringsgivare för alla WaterCircles försäkringar.

Betygsätt WaterCircles

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta WaterCircles

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå WaterCircles.

Telefonnummer
Kundtjänst: 010-4900 999
Skadeanmälan: 010-4900 999

E-post
Kundtjänst: info@watercircles.se
Skadeanmälan: skador@watercircles.se

Online
Hemsida: https://www.watercircles.se
Facebook: https://www.facebook.com/watercirclesforsakring
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Nyheter från WaterCircles

Nedan finner du feeds från WaterCircles i de sociala medierna. Det är förutom att prenumerera på Insplanets nyhetsbrev oftast här du först hör nyheterna från varje bolag.


WaterCircles Twitter
- Bolaget har ingen Twitter-feed
Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.