Vardia bakgrund

Vardia - för dig som har annat att tänka på

Berätta vad du tycker om Vardia!
Har du erfarenhet av bolaget? Ge oss ditt omdöme och var med om att påverka försäkringsbolagen och marknaden!

Ditt betyg för bolagets:
Information vid köp av försäkring
Skadereglering
Kundservice

Klicka här om du även vill lämna ett skriftligt omdöme på bolaget eller specifik försäkringstyp.


Vardia Försäkring är uppstickaren som utmanar de traditionella bolagen. Här får du vettig rådgivning och lösningar som är anpassade efter just dig. Genom att undvika de största riskerna kan vi dessutom ha lägre priser än många av våra konkurrenter.

Vardia Försäkring erbjuder försäkringar till privatpersoner och företag. Sedan starten 2010 har vi vuxit snabbt på försäkringsmarknaden. Vardia Försäkring är ett helägt dotterbolag och en anknuten förmedlare till det ledande nordiska sakförsäkringsbolaget Gjensidige Forsikring ASA, börsnoterat i Oslo.

Våga prova oss!
I Hem-, Villahem- och Fritidshusförsäkringen ingår 1 års Villkorsgaranti. Det innebär att om skadan inte täcks av Vardias försäkring, men skulle ha täckts av din tidigare – då får du ersättning enligt dina tidigare villkor.

Betalskydd ingår
När du tecknar försäkringar som privatperson ingår Betalskydd utan extra kostnad. Om du blir sjukskriven eller arbetslös slipper du alltså betala premien.

Några av Vardias många fördelar:
- 20 % rabatt på Bilförsäkringen om du även försäkrar boendet.
- Stort urval av tilläggsförsäkringar.
- Villkorsgaranti ingår i Hem-, Villahem- och Fritidshusförsäkringen.
- Betalskydd ingår i alla försäkringar, utan extra kostnad.

Betygsätt Vardia

Vi jämför Sveriges vanligaste försäkringsbolag och ingen åsikt är så viktig för oss eller försäkringsbolagen som just din!


Kontakta Vardia

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Vardia.

Telefonnummer
Kundtjänst: 08-50 11 21 50
Skadeanmälan: 0920-29 29 29

E-post
Kundtjänst: kundservice@vardia.se
Skadeanmälan: skador@vardia.se

Online
Hemsida: http://www.vardia.se
Facebook: https://www.facebook.com/vardiaforsakring
Twitter: https://twitter.com/Vardiafrskring
Google+: https://plus.google.com/107947986258099323494/about

Nyheter från Vardia

Nedan finner du feeds från Vardia i de sociala medierna. Det är förutom att prenumerera på Insplanets nyhetsbrev oftast här du först hör nyheterna från varje bolag.Betyg och åsikter om Vardia

Du vet väl att du som kund kan hjälpa andra att välja och jämföra rätt försäkring? Var med och ge försäkringsbolagen betyg här! »

3.72 av 5*

Våra kunders betyg

Information
Kundservice
Skadereglering
Insplanet
Insplanet
Insplanet

Snittbetyg för respektive typ av försäkring.

Bilförsäkring
3,5
Hemförsäkring
3,5
Hus/Villaförsäkring
4,0
Fritidshusförsäkring
3,7
Tjänstebil/Företagsbil
4,4
Husbilsförsäkring
4,6
Husvagnsförsäkring
4,7
Släpvagnsförsäkring
4,7

* Betyget är baserat på 316 röster och snittet emellan de olika typer av försäkringar som kunderna bedömt.

Kundbetyg

Våra kunders betyg
Betyg: 3.72 av 5 baserat på 316 röster

Våra kunders kommentarer

Våra kunder lämnar löpande kommentarer och omdömen.

2016-10-11 12:05
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Betalar inte tillbaka rätt belopp när man sålt bilen, sålde bilen för 2 månader sedan, får tillbaka 70kr, tar dessutom mer betalt än alla andra för sina försäkringar, omöjliga med att avsluta när man kommit på att de är svindyra, och håller inte heller koll på att man tex sålt bilen som andra bolag automatiskt gör som KUNDSERVICE, ett riktigt skitföretag, dyrt dåligt sämst.
2016-06-27 12:04
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Vägrar betala ut trots att de själva godkännt allt. Fuktskada badrum och jag har nu lagt ut 135000 ur egen ficka...
2016-06-14 21:32
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
VARNING! Sämsta bolaget på marknaden
2016-02-17 12:38
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Sämsta försäkringsbolag någonsin. De var hur trevliga som helt när man tecknade försäkring men attityden ändardes när man anmälde en skada. Jätte dåliga skadereglerare som försöker skylla allt på kunderna. Billig försäkringspremie men kan vara riktigt dyrt för kunden vid reglering av skador. Till alla goda människor här ute, ge inte upp, läs på dina rättigheter för det försäkring Vardia helst kring gå. I mitt fall tag jag hjälp av en juristt.
2016-02-08 20:39
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
SÄMSTA FÖRSÄKRINGSBOLAG SOM FINNS I SVERIGE, HAR ÄGT BILAR I 33 ÅR OCH ALDRIG VARIT MED OM NGT SÅDAN. REKOMENDERAR EJ VARDIA FÖR NGN.
2016-02-05 16:59
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Helt underbara och super snabba, fick besked nästan omgående och när bilen inte gick att laga var pengarna utbetalda inom två veckor. Jag har aldrig varit så nöjd med ett försäkringsbolag förut.Inget krångel alls utan bara hjälpsamma med hyrbil m.m.
2016-02-05 16:47
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Jag valde att samla mina försäkringar hos Vardia, som fick en fullmakt för att säga upp dom. Vardia har missat detta och jag har blivit dubbeldebiterad under ett halvår, jag ringde direkt när jag upptäckte detta. Vardia hävdar att det är mitt eget fel, en fullmakt för dom innebär bara att dom har "möjligheten" att säga upp, sen är det mitt ansvar att kolla så dom verkligen har gjort det...? Vad är vitsen med fullmakt? :(
2015-10-28 10:38
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
De har 1 veckas handläggning på bil. De stora bolagen har 24h. Ser att de har problem med ekonomin och har avskedat personal. troligen därför de inte mäktar med. Tecknar aldrig mer med dem.
2015-09-21 10:04
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Uselt bolag - hade problem med större djur som grävt sig ned i husgrunden och blev hänvisad till ett annat bolag, Nomor, som var hopplösa att ha att göra med. Vardia tog inget ansvar, förrän jag gick vidare till deras avdelning för klagomål. Som att kasta pengarna i sjön.
2015-08-25 15:14
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Har flera bilar försäkrade hos Vardia... att få rätt skadestånd .. att få kunnig personal när någonting händer finns inte hos Vardia.. att få någon ansvarig per mail finns inte hos Vardia. man blir nästan trakasserad av kundtjänst för man vill ha lite service!!! Katastrof välj någon annan bolag ..
2015-07-21 16:47
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Bolaget är ett rent skämt. De fyra jag pratat med som tvingats ha kontakt med dem har alla samma erfarenhet. Det slutar i ARN efter att man i ett år bråkat med dem, gjort allt de bett om.. Använd dem ALDRIG!!!
2015-07-08 05:54
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Fick en plåtskada på dörren som dom fixade inga problem men sen när försäkringen skulle förnyas då gick den upp 7000tusen kronor!!!!!
2015-04-14 02:54
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Blev påkörd av en annan bil december 2014. I mitten av februari blev det klart att den andra bilen var vållande till olyckan. I dag, den 14:e april väntar jag fortfarande på en del av ersättningen, eftersom min bil gick inte att reparera. Jag har tagit kontakt med Vardia massor av gånger och frågat var är mina pengar, de säger att de har skickat dem men så är inte fallet. När jag tjatar på dem och bifogar kopior på mina kontoutdrag, så skickar de lite i taget.JAG ÄR SÅÅÅÅÅ TRÖTT PÅ DEM !!!!!!!!!
2015-02-15 16:26
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Vi har bara haft bra hantering med våra skador hos Vardia. Snabb hjälp och inga problem med något. Rekommenderar verkligen dem med tanke på priset på deras försäkringar.
2015-02-05 14:29
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Blev kund. Därefter började telefonsamtalet och merförsäljning var det man var ute efter. Vid tredje samtalet på 2 veckor så valde jag att avsluta hemförsäkringen. Detta resulterade i otrevligt bemötande men avslutet gick dock smidigt (Hoppas jag)

Jämför bilförsäkring

- Priser direkt från bolagen, börja här!

BilförsäkringJämför villkor

Insplanets kunder har länge efterfrågat en möjlighet att inte jämföra mer än pris, försäkringar rör sig ju i huvudsak om trygghet. Tryggheten och dina möjligheter till ersättning speglas i bolagens villkor. För de bolag vi jämför har vi valt att har valt att tillsvidare visa de betyg som vart bolag har fått hos Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Hel
Helförsäkring är den mest omfattande bilförsäkringen som täcker trafik-, maskin-, stöld-, brand-, glas-, rättsskydds-, räddnings-, samt vagnskada.
3.9
Sveland
3.9
Trygg Hansa
3.9
Gjensidige
3.9
If
3.8
Folksam
3.6
Aktsam
Laddar…

Betygen ovan är ett urval av de som fanns på Konsumenternas Försäkringsbyrå (KOFB) 2017-03-20. Hos KOFB varierar betygen mellan 3,5-4,8 för olika produkter baserat på deras omfattning. Generellt kan sägas att högre betyg ger bättre innehåll men också högre premie.

Produktblad & Villkor


Bilförsäkring
Produktblad
Villkor

Hemförsäkring
Produktblad
Villkor

Villaförsäkring
Produktblad
Villkor

Fritidshusförsäkring
Produktblad
Villkor

Företagsbilsförsäkring
Produktblad
Villkor

Husbilsförsäkring
Produktblad
Villkor

Husvagnsförsäkring
Produktblad
Villkor

Släpvagnsförsäkring
Produktblad
Villkor

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+

© 1999-2017 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00