Vardia - för dig som har annat att tänka på


Vardia är ett svenskt dotterbolag till norska Gjensidige - Nordens tredje största försäkringskoncern för privatpersoner och företag. Genom att undvika de största riskerna håller Vardia nere kostnaderna och utmanar därmed de mer traditionella bolagen inom försäkringsbranschen. Med ett flertal försäkringslösningar inom såväl sakförsäkring som personförsäkring finns Vardia för dig som inte tar onödiga risker och som heller inte vill betala för andras vårdslöshet.

Skräddarsydda försäkringar till låga priser

I den tröga försäkringsbranschen vill Vardia utmana och skapa rättvisa för de kunder som betalar för andras vårdslöshet. Det gör Vardia genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och vettig rådgivning, samtidigt som du bara betalar för det skydd som du faktiskt behöver – ingenting annat. Ambitionen är att skapa billiga och begripliga försäkringar. De har dessutom en snabb och effektiv organisation utan krångliga branschtermer och onödigt pappersarbete, allt för att förenkla så mycket som möjligt för sina kunder.

Vardia grundades 2010 och har sedan starten vuxit sig starka på den svenska försäkringsmarknaden. Idag har de kontor i Luleå, Örebro och Stockholm. Den 1 juli 2016 såldes Vardia till Gjensidige och är idag en del av deras varumärkesplattform med olika nischer och expertisområden. Andra varumärken under Gjensidige är Villaägarna, Redo samt Nu bilförsäkring.

Via oss på Insplanet kan du följande av Vardias försäkringar:

Vi erbjuder samma pris som om du tecknar direkt hos Vardia - men hos oss kan du jämföra olika alternativ innan! Tecknar du din bilförsäkring hos Vardia kan du få 20 procent rabatt på din försäkringspremie, om du även har eller tecknar din boendeförsäkring hos Vardia.

Jämför Vardias hemförsäkring med andra försäkringsbolag.

Jämför Vardias villahemförsäkring med andra försäkringsbolag.


Vardia bilförsäkring

Genom att vända sig till mindre riskbenägna kunder, kan Vardia erbjuda en riktigt bra bilförsäkring, till riktigt bra pris. Det innebär att vrålåk, lyxvillor och killen som nyligen har tagit körkort, inte är kunder som passar hos Vardia. Kör du däremot mycket på landsväg och har en bil som är några år gammal, är du med stor sannolikhet en utmärkt kund! Det du vinner på att vara kund hos Vardia är att du betalar för det du får, istället för att betala för andras vårdslöshet.

Eftersom alla människor är olika och har vitt skilda försäkringsbehov, har Vardia inte ett försäkringspaket som passar alla. Istället erbjuder de ett mycket prisvärt grundskydd, med en uppsjö av olika tillägg som kan väljas helt efter din unika situation.

Här kan du se vad priset på Vardias bilförsäkring kan bli för just dig.


Betalskydd och villkorsgaranti hos Vardia

Till Vardias försäkringar ingår dessutom betalskydd utan extra kostnad, för dig som är privatkund. Det innebär att du slipper betala försäkringspremien om du blir sjukskriven eller arbetslös.

I Vardias hem- och villahemförsäkring ingår dessutom 1 års villkorsgaranti, vilket innebär att försäkringen hos Vardia även täcker sådant som skulle täckts av din tidigare försäkring, även om det inte står med i den nya försäkringens villkor.


Vardias utmärkelser och engagemang

Vardia försäkring har fått fina utmärkelser från branschorganet Risk & Försäkring, som utsett Vardia till Årets Försäkringsbolag 2012 samt Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen. Två utmärkelser som tillsammans skapar en kvalitetsstämpel för ett så nyligen etablerat bolag som Vardia.

Vardia värnar dessutom om den svenska idrottsverksamheten och erbjuder därför en långsiktig inkomstkälla till samarbetande idrottsföreningar där varje såld försäkring ger pengar tillbaka till idrotten, samtidigt som fans, anställda och medlemmar får möjlighet att teckna ovanligt förmånliga försäkringar.

Jämför olika bilförsäkringar här.


Betygsätt Vardia

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta Vardia

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Vardia.

Telefonnummer
Kundtjänst: 08-50 11 21 50
Skadeanmälan: 0920-29 29 29

E-post
Kundtjänst: kundservice@vardia.se
Skadeanmälan: skador@vardia.se

Online
Hemsida: http://www.vardia.se
Facebook: https://www.facebook.com/vardiaforsakring
Twitter: https://twitter.com/Vardiafrskring
Google+: Bolaget saknar Google+

Nyheter från Vardia

Nedan finner du feeds från Vardia i de sociala medierna. Det är förutom att prenumerera på Insplanets nyhetsbrev oftast här du först hör nyheterna från varje bolag.


Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument


Husvagnsförsäkring
Förköpsinformation
Villkor

Släpvagnsförsäkring
Förköpsinformation
Villkor

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.