SafeTown Försäkring – Bra priser för aktsamma kunder


SafeTown Försäkring
SafeTown grundades 2017 och är en del av WaterCircles-koncernen med verksamhet i både Sverige och Norge. Som kund hos SafeTown kan du känna dig trygg. Bakom koncernen står Munich Re som är väldens näst största återförsäkringsbolag och garant för SafeTowns åtaganden. Hos SafeTown kan du försäkra allt ifrån dig själv till dina käraste ägodelar så som din bil, ditt hem eller ditt fritidshus. Konsumenternas.se har dessutom utsett SafeTowns bilförsäkring till en av marknadens bästa!

Om SafeTown

SafeTowns vision är att samla landets mest aktsamma kunder eftersom det innebär att de kan erbjuda lägre försäkringspremier än andra försäkringsbolag. Företaget riktar sig därför till personer som är rädda om sig själva samt sina ägodelar och bygger på det sättet upp ett försäkringskollektiv bestående av aktsamma kunder. Blir du kund hos SafeTown tillhör du en grupp som har färre skador än genomsnittet och du kan därför få riktigt bra pris på dina försäkringar. SafeTown är helt enkelt försäkringsbolaget för dig som inte vill betala för andras vårdslöshet. Det är därför drygt 9 av 10 av företagets kunder som väljer att förnya sina försäkringar när de löper ut.

Att sitta i telefonkö, tvingas till omständliga knappval och tala med en robot är något du som kund helt och hållet slipper hos SafeTown. För dem är det viktigt att deras kunder känner att det är lätt att komma i kontakt med dem. Därför kan du räkna med att de svarar inom 20 sekunder när du ringer. Kontaktar du SafeTown så får du tala med en rådgivare som hjälper dig med en gång. De vill göra livet som försäkringstagare okomplicerat för sina kunder!

Företagsinfo

  • Grundades: 2017
  • Huvudkontor: Stockholm
  • Försäkringar: Bil, hem, villa, fritidshus, båt, olycksfall m.fl.
  • Uppsägningstid: 30 dagar
  • Kundtjänst: info@safetownforsakring.se eller 010 4900 998 (ringer du SafeTown får du tala med en rådgivare inom 20 sek)

Så här tecknar du en försäkring hos SafeTown

Du kan köpa SafeTowns försäkringar per telefon eller via deras hemsida. Du klickar på Försäkringar i menyn och väljer den försäkring du vill ha. Fyll i dina uppgifter och följ instruktionerna på skärmen. Om du vill jämföra SafeTown med andra bolag kan du köpa försäkringen genom Insplanet - till samma pris som hos SafeTown.

Så här gör du för att jämföra SafeTowns försäkringar med andra

Jämför SafeTown med andra försäkringsbolag för att se vilket bolag som kan erbjuda dig bäst pris. Det är gratis att jämföra försäkringsbolag hos Insplanet och du får samma pris hos oss som hos bolagen. Fördelen med att använda Insplanet är att du inom en minut har svar på vilket försäkringsbolag som kan erbjuda dig bäst pris.

Så här säger du upp SafeTowns försäkringar och byter till ett annat försäkringsbolag

För att säga upp en försäkring hos SafeTown ringer du 010-4900 998. Du kan säga upp försäkringen när som helst men den avslutas inte förrän på huvudförfallodagen. Undantaget är om ditt försäkringsbehov upphört. Till exempel om du sålt din bil eller flyttat ihop med någon som har en hemförsäkring. Då avslutas försäkringen direkt.

Så här gör du en skadeanmälan hos SafeTown

Det lättaste sättet att anmäla en skada till SafeTown är att göra det direkt på deras hemsida. Klicka på Vid skada och sedan på Anmäl skada. Nästa steg är att välja vilken skada du råkat ut för och registrera dina uppgifter. Det går också bra att mejla eller ringa SafeTowns kundtjänst för att göra en skadeanmälan.

SafeTowns olika försäkringar

Hos SafeTown kan du välja mellan 9 olika försäkringar:

Bilförsäkring

SafeTowns bilförsäkring finns i 5 olika nivåer: Trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring samt Superbil halvförsäkring och Superbil helförsäkring.

Trafikförsäkring är en grundläggande bilförsäkring. Den ersätter personskador på förare, passagerare och andra i trafiken samt skador på andras fordon och övrig egendom. Dessutom ingår krishjälp i försäkringen. Enligt lag måste du ha minst en trafikförsäkring men du får bättre skydd med en halv- eller helförsäkring.

Utöver det som ingår i SafeTowns trafikförsäkring ingår även skydd för brand, glas, kollision med djur, maskinskada och stöld i bolagets halvförsäkring. Dessutom ingår räddningsförsäkring och rättsskydd. I SafeTowns helförsäkring ingår trafik- och halvförsäkring samt vagnskadeförsäkring som ersätter karosskador på din bil.

SafeTowns superbilförsäkringar är komplement till din halv- eller helförsäkring. I försäkringarna ingår 4 moment: Miljöhyrbil, Olycksfall, Vägassistans och Superbil. Med momentet Superbil betalar du ingen självrisk vid godkänd parkeringsskada.

Hemförsäkring

SafeTowns hemförsäkring passar dig oavsett om du bor i bostadsrätt, hyresrätt eller villa. Försäkringen ersätter lösöre och har ett personligt skydd. Det innebär att alla saker i bostaden samt du och dina familjemedlemmar skyddas av försäkringen. Du kan välja mellan 2 olika nivåer: Hem eller Superhem.

I Hem ingår momenten stöld, brand, läckage, hushållsmaskiner, livsmedel i frys och tvätt i maskin, naturskador, trafikolycka, reseskydd, överfallsskydd, privatansvar, rättsskydd, krishjälp, flyttskydd och bostadsrätt. I Superhem ingår även momenten allrisk bostadsrätt, nyvärde elektronik, allrisk lösöre och reseextra.

Momenten Allrisklösöre och reseextra finns som tillägg för Hem. Golf, fritidsolycksfall och småbåt finns som tillägg för Hem och Superhem.

Villaförsäkring

Hos SafeTown kan du välja mellan villa- och villahemförsäkring. Villaförsäkringen är för ditt hus och din tomt medan villahemförsäkringen även omfattar lösöre samt dig och din familj. Om du vill ha ännu bättre skydd kan du köpa Supervilla istället för en villaförsäkring eller Superhem istället för en villahemförsäkring.

Fritidshusförsäkring

Om du vill skydda ditt fritidshus kan du köpa SafeTowns fritidshusförsäkring. Med den kan du få ersättning för brand, läckage, naturskador, skador på hushållsmaskiner, stöld. Försäkringen gäller även under tiden du bygger om eller bygger till en byggnad och dessutom ingår momenten privatansvar och rättsskydd.

Olycksfallsförsäkring

SafeTowns olycksfallsförsäkring gäller dygnet runt i hela världen. Du får ett bra skydd om du råkar ut för en plötslig olycka. Försäkringen ersätter dina extra kostnader som uppstår i samband med ett olycksfall. Du kan även få ersättning för bestående men och funktionsnedsättningar, sjukhusvistelse och ärr.

Husbilsförsäkring

Hos SafeTown kan du välja mellan trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Trafikförsäkringen ersätter personskador och skador på annans egendom. Med en halv- eller helförsäkring får du ännu bättre skydd. Du kan bland annat få ersättning för brand, stöld och maskinskada. I helförsäkringen ingår även vagnskadeförsäkring.

Husvagnsförsäkring

Hos SafeTown kan du välja mellan halv- och helförsäkring. Med en halvförsäkring är du skyddad mot brand, glasskador, semesteravbrott och stöld. Försäkringen omfattar även personlig egendom. Dessutom ingår ansvarsskydd och rättsskydd. I helförsäkringen ingår momenten läckage och vagnskadeförsäkring.

Släpvagnsförsäkring

Om du har din bil- och släpvagnsförsäkring hos SafeTown slipper du betala dubbla självrisker om du råkar ut för en skada på släpvagnen. Dessutom får du grupprabatt på släpvagnsförsäkringen när du har fler försäkringar hos SafeTown. Du kan välja mellan en halvförsäkring eller en helförsäkring.

Halvförsäkringen ersätter brand, glasskada och stöld. Dessutom ingår rättsskydd. Om du köper helförsäkringen ingår även vagnskadeförsäkring.

Båtförsäkring

SafeTowns båtförsäkring gäller på sjön, när den är förtöjd och på land. Försäkringen är anpassad för både motor- och segelbåtar och omfattar båten, motorn och saker som du har med dig på båten. Grundskyddet ersätter lösöre, glasskada, stöld och skadegörelse, sjöskada, uppläggnings- och transportskada. Dessutom ingår assistans, ansvarsskydd, krisskydd och rättsskydd.

Om du vill komplettera din båtförsäkring har SafeTown 4 tilläggsförsäkringar som du kan välja mellan: allrisk, maskinskada, olycksfall och uthyrning.

Kontakta SafeTown

Du kan kontakta SafeTown per brev, mejl eller telefon.

Adress: SafeTown Försäkring, Torshamnsgatan 35, 164 40 Kista

  • Mejl: info@safetownforsakring.se
  • Telefon: 010 4900 998

Öppettider: Mån-fre 08.15-16.45

Vid akuta skador kan du ringa SafeTown när som helst på dygnet. Du kopplas då till deras skadejour som hjälper dig.

Betygsätt SafeTown Försäkring

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta SafeTown Försäkring

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå SafeTown Försäkring.

Telefonnummer
Kundtjänst: 010-490 09 98
Skadeanmälan: 010-490 09 99

E-post
Kundtjänst: info@safetownforsakring.se
Skadeanmälan: skador@safetownforsakring.se

Online
Hemsida: http://www.safetownforsakring.se
Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.