SafeTown Försäkring – För aktsamma kunder


Vi har försäkringar för dig och dina vänner som inte vill betala för mycket bara för att andra människor inte tar hand om sina egna saker på rätt sätt. Vi vill att våra kunder ska känna att de kan rekommendera sina vänner att ingå i samma sällskap, för att på så sätt dela risk med likasinnade människor.

SafeTown grundades 2008 och ingår i WaterCircles-koncernen. Man har som vision att samla landets mest aktsamma kunder eftersom det innebär lägre premie. Perfekt för dig som inte vill betala dyra premier för andras vårdslöshet. SafeTown har bland annat bil- och hemförsäkring. Nedan hittar du en lista över samtliga försäkringar och information om bolagets bil- och hemförsäkring. Kontakta oss för gratis rådgivning!

SafeTown Försäkring

För tillfället har SafeTown försäkringar i åtta olika kategorier. Kolla vilka nedan:

SafeTown Bilförsäkring

Hos SafeTown kan du köpa en bilförsäkring med villkor anpassade för aktsamma kunder. Du kan välja mellan fem olika försäkringslösningar där trafikförsäkring och halv- och helförsäkring är tre populära alternativ. Enligt lag är du skyldig att ha en trafikförsäkring och i SafeTown halv- och helförsäkring ingår alltid trafikförsäkring. Nedan hittar du en lista på samtliga fem bilförsäkringar SafeTown kan erbjuda dig.

Bilförsäkringar hos SafeTown

Superbil helförsäkring är en heltäckande bilförsäkring. Det som skiljer försäkringen från övriga är att den ersätter miljöhyrbil, olycksfall och krishjälp, självriskeliminering, parkeringsskada, vagnskadeförsäkring och vägassistans. Superbil halvförsäkring har samma innehåll med undantag för vagnskadeförsäkring. Det är också just vagnskadeförsäkring som är skillnaden mellan SafeTown halv- och helförsäkring.

SafeTown Hemförsäkring

Hos SafeTown kan du försäkra ditt lösöre och få ett personligt skydd. Lösöre är dina prylar och i personligt skydd ingår bland annat rese- och överfallsskydd. SafeTown hemförsäkring täcker alla som bor på samma adress. Du väljer själv hur omfattande din hemförsäkring ska vara. Till exempel måste du avgöra vilket försäkringsbelopp som krävs för ditt lösöre. Nedan kan du läsa om vad som ingår i hemförsäkringen.

SafeTown har två olika hemförsäkringar - nämligen Hem och Superhem. I Hem ingår egendomsskydd, bortaskydd, reseskydd, överfallsskydd, privatansvar, rättsskydd, krishjälp, flyttskydd och ersättning för skador i bostadsrätt. I Superhem ingår även allrisk bostadsrätt, nyvärde elektronik, allrisk lösöre och resextra. Hos SafeTown kan du även köpa tilläggsförsäkringar som golf, fritidsolycksfall och småbåtsförsäkring.

Fördelar med SafeTown

På sin hemsida lyfter SafeTown fram tre fördelar med sitt försäkringsbolag. Dessa är 1) rätt pris direkt, 2) snabb service och 3) superförsäkringar. Du får alltid samma pris oavsett om du köper din försäkring direkt via SafeTown eller via Insplanet. Fördelen med att gå via en låneförmedlare är att du kan jämföra olika försäkringsbolag utan kostnad. Vi på Insplanet hjälper dig hitta försäkringen som passar din situation bäst!

Betygsätt SafeTown Försäkring

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta SafeTown Försäkring

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå SafeTown Försäkring.

Telefonnummer
Kundtjänst: 010-490 09 98
Skadeanmälan: 010-490 09 99

E-post
Kundtjänst: info@safetownforsakring.se
Skadeanmälan: skador@safetownforsakring.se

Online
Hemsida: http://www.safetownforsakring.se
Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.