Redo Försäkringar bakgrund

Redo Försäkringar - Vi hjälper dig på vägen!


Redo är ett varumärke som ägs av Insplanet och har Gjensidige som försäkringsgivare. Samarbetet är unikt i sitt slag och visionen är att erbjuda prisvärda försäkringar till dig, din familj och dina saker - på ett enkelt och tillgängligt sätt. Idag kan du teckna din bilförsäkring och din hemförsäkring hos Redo, via oss på Insplanet. Tecknar du de båda försäkringarna får du dessutom 20 procent rabatt på hemförsäkringen och 10 procent rabatt på bilförsäkringen!

Prisvärd försäkring till bil och hem

Hos Redo kan mindre skadebenägna kunder hitta försäkringar till riktigt bra pris. Initiativet att starta Redo kom från oss på Insplanet, då vi helt enkelt ville erbjuda prisvärda försäkringar på ett snabbt, smidigt och lättillgängligt sätt.

Som Sveriges äldsta jämförelsetjänst av försäkringar, känner vi på Insplanet till den svenska och nordiska försäkringsbranschen mycket väl. Tillsammans med Nordens tredje största försäkringsbolag Gjensidige, har vi därför skapat ett unikt försäkringsalternativ där vi valt ut det absolut bästa - och samtidigt pressat priset till det yttersta!

Vi startade Redo under 2009 och erbjöd till en början enbart bilförsäkringar, eftersom den för många hushåll är den dyraste försäkringen. Idag erbjuder vi även hemförsäkringar för dig som bor i lägenhet (hyresrätt eller bostadsrätt). Redo har alltså Gjensidige som försäkringsgivare och det är de som sköter skaderegleringen av både hemförsäkringen och bilförsäkringen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår i en hemförsäkring och hur du jämför olika alternativ med varandra.

Samlar du din hem- och bilförsäkring hos Redo Plus får du dessutom 20 procent rabatt på hemförsäkringen och 10 procent rabatt på bilförsäkringen!

Trots en relativt kort historia har Redo stor kunskap och framförallt lång erfarenhet då samarbetet är unikt i sitt slag. Inom Redo är man måna kring både nöjdhet och trygghet för kunden. Med stark expertis och lång erfarenhet inom branschen har Redo helt enkelt ovanligt goda kunskaper om vad som är viktigt för att göra dig som kund nöjd.

Redo bilförsäkring

Genom att erbjuda en bilförsäkring med bra villkor men högre självrisker inriktar sig Redo Plus på kunder som är mindre skadebenägna och gärna betalar lite mer när olyckan är framme om man istället sparar pengar på premien varje år.

Redos bilförsäkring är dessutom en av marknadens mest heltäckande bilförsäkring, som innehåller såväl allrisk (“drulle”) samt krisförsäkring, redan vid halvförsäkring. Det är två moment som i de flesta andra bilförsäkringar ingår först när man tecknar en helförsäkring.

Jämför och teckna en ny bilförsäkring här.


Betygsätt Redo Försäkringar

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta Redo Försäkringar

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Redo Försäkringar.

Telefonnummer
Kundtjänst: 0774 - 45 45 00
Skadeanmälan: 0774 - 45 45 00

E-post
Kundtjänst: info@redo.se
Skadeanmälan: info@redo.se

Online
Hemsida: http://www.redo.se
Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+


Våra kunders kommentarer

Våra kunder lämnar löpande kommentarer och omdömen.

2014-12-05 21:56
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
är nöjd dom ni är mycket proffsiga alltid trevliga när man ringer till er.
2014-10-31 15:36
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Kunde väl ha sett bättre ut på pappret så att säga. Breven jag fick var inte så snygga. Men vad gör det - deras kundtjänst var kanon iallfall. Ingen skadregelering än-hoppas slippa
2014-06-24 21:16
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
bra service och priser.

Jämför bilförsäkring

- Priser direkt från bolagen, börja här!

BilförsäkringJämför villkor

Insplanets kunder har länge efterfrågat en möjlighet att inte jämföra mer än pris, försäkringar rör sig ju i huvudsak om trygghet. Tryggheten och dina möjligheter till ersättning speglas i bolagens villkor. För de bolag vi jämför har vi valt att har valt att tillsvidare visa de betyg som vart bolag har fått hos Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Hel
Helförsäkring är den mest omfattande bilförsäkringen som täcker trafik-, maskin-, stöld-, brand-, glas-, rättsskydds-, räddnings-, samt vagnskada.
3.9
Trygg Hansa
3.9
Gjensidige
3.8
Sveland
3.8
Folksam
3.8
If
3.6
Aktsam
Laddar…

Betygen ovan är ett urval av de som fanns på Konsumenternas Försäkringsbyrå (KOFB) 2018-02-19. Hos KOFB varierar betygen mellan 3,5-4,8 för olika produkter baserat på deras omfattning. Generellt kan sägas att högre betyg ger bättre innehåll men också högre premie.

Produktblad & Villkor


Bilförsäkring
Produktblad
Villkor

Hemförsäkring
Produktblad
Villkor

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00