Redo Försäkringar - Vi hjälper dig på vägen!


Redo är ett varumärke som ägs av Insplanet och har Gjensidige som försäkringsgivare. Samarbetet är unikt i sitt slag och visionen är att erbjuda prisvärda försäkringar till dig, din familj och dina saker - på ett enkelt och tillgängligt sätt. Idag kan du teckna din bilförsäkring och din hemförsäkring hos Redo, via oss på Insplanet.

Prisvärd försäkring till bil och hem

Hos Redo kan mindre skadebenägna kunder hitta försäkringar till riktigt bra pris. Initiativet att starta Redo kom från oss på Insplanet, då vi helt enkelt ville erbjuda prisvärda försäkringar på ett snabbt, smidigt och lättillgängligt sätt.

Som Sveriges äldsta jämförelsetjänst av försäkringar, känner vi på Insplanet till den svenska och nordiska försäkringsbranschen mycket väl. Tillsammans med Nordens tredje största försäkringsbolag Gjensidige, har vi därför skapat ett unikt försäkringsalternativ där vi valt ut det absolut bästa - och samtidigt pressat priset till det yttersta!

Vi startade Redo under 2009 och erbjöd till en början enbart bilförsäkringar, eftersom den för många hushåll är den dyraste försäkringen. Idag erbjuder vi även hemförsäkringar för dig som bor i lägenhet (hyresrätt eller bostadsrätt). Redo har alltså Gjensidige som försäkringsgivare och det är de som sköter skaderegleringen av både hemförsäkringen och bilförsäkringen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår i en hemförsäkring och hur du jämför olika alternativ med varandra.

Trots en relativt kort historia har Redo stor kunskap och framförallt lång erfarenhet då samarbetet är unikt i sitt slag. Inom Redo är man måna kring både nöjdhet och trygghet för kunden. Med stark expertis och lång erfarenhet inom branschen har Redo helt enkelt ovanligt goda kunskaper om vad som är viktigt för att göra dig som kund nöjd.

Redo bilförsäkring

Genom att erbjuda en bilförsäkring med bra villkor men högre självrisker inriktar sig Redo Plus på kunder som är mindre skadebenägna och gärna betalar lite mer när olyckan är framme om man istället sparar pengar på premien varje år.

Redos bilförsäkring är dessutom en av marknadens mest heltäckande bilförsäkring, som innehåller såväl allrisk (“drulle”) samt krisförsäkring, redan vid halvförsäkring. Det är två moment som i de flesta andra bilförsäkringar ingår först när man tecknar en helförsäkring.

Jämför och teckna en ny bilförsäkring här.


Betygsätt Redo Försäkringar

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta Redo Försäkringar

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Redo Försäkringar.

Telefonnummer
Kundtjänst: 0774 - 45 45 00
Skadeanmälan: 0774 - 45 45 00

E-post
Kundtjänst: info@redo.se
Skadeanmälan: info@redo.se

Online
Hemsida: http://www.redo.se
Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.