Paydrive – Betala-som-du-kör


Paydrive är den första bilförsäkringen i Sverige som belönar säkra förare med lägre premie. Med hjälp av bilboxen som enkelt installeras i bilen får du en försäkring som baseras på hur och hur långt du kör. Du slipper betala för andras vårdslöshet och blir samtidigt en ännu miljövänligare och säkrare bilförare.

Paydrive är en digital bilförsäkring för säkra förare. Genom att köra miljövänligt och säkert kan du sänka din månadskostnad. Paydrive belönar nämligen säkra förare med lägre försäkringspremie. Nedan kan du läsa mer om Paydrive och jämföra dem med andra försäkringsbolag för att se vilket bolag som erbjuder lägst premie.

Om Paydrive

Paydrive grundades 2013 och har som mission att erbjuda en rättvis bilförsäkring. Grundaren Andreas Broström gillar inte försäkringsbolagens sätt att gruppera alla bilförare efter hur gamla de är, var de bor och vilken bilmodell de kör. Han tycker att premien istället ska baseras på individens bilkörning. Därför skapades Paydrive.

Företagsinfo

 • Grundades: 2013
 • Försäkringar: Digital bilförsäkring
 • Kundtjänst: Mejlsupport: info@paydrive.se, Skadeavdelningen: skador@paydrive.se, Telefonsupport: 08 411 02 00, SMS-support: 076 686 02 41 (skicka med ditt registreringsnummer i sms:et)

Så här köper du en försäkring hos Paydrive

Enklaste sättet att köpa försäkring hos Paydrive är på deras hemsida. Klicka på Pris i menyn och fyll i dina uppgifter. När du gjort det ser du en uppskattad månadskostnad. Om du accepterar förslaget klickar du på Gå vidare längst ner på sidan. Det går också bra att mejla eller ringa Paydrive om du behöver hjälp eller undrar något.

Så här gör du för att jämföra Paydrives försäkringar med andra

Det är svårt att jämföra Paydrives bilförsäkring med andra eftersom kostnaden kan variera beroende på hur och hur mycket du kör varje månad. Om du vill jämföra den uppskattade kostnaden med kostnadsförslag från andra försäkringsbolag kan du göra en gratis jämförelse på Insplanet. Jämförelsen tar bara 1 minut.

Så här säger du upp Paydrives försäkringar och byter till ett annat försäkringsbolag

Till skillnad från många andra försäkringsbolag har Paydrive ingen bindningstid. Det innebär att du när som helst kan säga upp din försäkring hos Paydrive. Försäkringen avslutas när Transportstyrelsen fått in ett nytt försäkringsbevis. Om du fått bilboxen skickar Paydrive en returpåse så att du kan skicka tillbaka boxen.

Så här gör du en skadeanmälan hos Paydrive

Om du råkat ut för en skada ska du snarast kontakta Paydrives kundtjänst. Ring 08 411 02 00 eller mejla skador@paydrive.se.

Paydrives försäkring

Som kund hos Paydrive får du en bilbox som mäter hur och hur långt du kör. Boxen kopplas in i bilens OBD2-uttag och registrerar accelerationer, hastighetsöverträdelser, inbromsningar, tid på dygnet samt vägtyp. Utifrån dessa faktorer får du ett körscore och placeras i en av 4 körstilar: Supersäker, Säker, Ofarlig eller Farlig.

Säkra och supersäkra förare belönas med lägre premie.

Paydrive samarbetar med Telia och du kan enkelt följa din körscore och körsträcka i Telia Sense-appen. Det hjälper dig att bli mer medveten och förhoppningsvis sänka kostnaden för din bilförsäkring. Paydrives bilförsäkring är uppdelad i en fast och en rörlig månadskostnad. Hur och hur långt du kör påverkar den rörliga kostnaden.

Kontakta Paydrive

Du kan mejla, ringa eller sms:a Paydrive om du behöver hjälp eller har frågor.

 • Mejlsupport: info@paydrive.se
 • Skadeavdelningen: skador@paydrive.se
 • Telefonsupport: 08 411 02 00
 • SMS-support: 076 686 02 41 (skicka med ditt registreringsnummer i sms:et)
  • Kundtjänst öppettider: mån-fre 09.00-17.00
  • Skadeavdelningen öppettider: mån-fre 10.00-15.00

  Skadejour öppettider: Dygnet runt (alla dagar)

  Betygsätt Paydrive

  Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


  Kontakta Paydrive

  Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Paydrive.

  Telefonnummer
  Kundtjänst: 08-411 02 00
  Skadeanmälan: 08-411 02 00

  E-post
  Kundtjänst: info@paydrive.se
  Skadeanmälan: skador@paydrive.se

  Online
  Hemsida:
  Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
  Twitter: Bolaget saknar Twitter
  Google+: Bolaget saknar Google+

Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Företagsbilsförsäkring
Företagsbilsförsäkring
Förköpsinformation
Villkor

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.