Nu bilförsäkring - snabbt, enkelt, tillgängligt


Nu bilförsäkring är ett varumärke under Gjensidige, som är Nordens tredje största försäkringsbolag för privatpersoner och företag. Under Gjensidige finns ett antal nischade varumärken med syfte att erbjuda försäkringslösningar inom utvalda expertisområden. Nu bilförsäkring är ett prisvärt alternativ för dig som söker en billig bilförsäkring med snabb och effektiv service. De erbjuder all trygghet och hjälp du behöver, till ett pris som passar just din plånbok!

Heltäckande bilförsäkring till bra pris

Som försäkringsgivare bakom Nu bilförsäkring står försäkringsbolaget Gjensidige. Det innebär att du som kund hos Nu bilförsäkring erbjuds trygghet i form av kunskap och lång erfarenhet från ett av de större försäkringsbolagen, men till ett pris som riktar sig mot en mindre och mer nischad målgrupp. På så sätt kan Nu bilförsäkring erbjuda hjälp och expertis, ofta till mycket förmånliga priser.

De erbjuder en av marknadens mest heltäckande bilförsäkring, som innehåller såväl allrisk (“drulle”) samt krisförsäkring, redan vid halvförsäkring. Det är två moment som i de flesta andra bilförsäkringar ingår först när man tecknar en helförsäkring.

Vill du läsa mer om olika tilläggsförsäkringar till bilen kan du göra det här.


En bilförsäkring med snabb service och skadehantering

Alla ärenden hanteras snabbt och smidigt hos Nu bilförsäkring, vare sig läget är akut eller inte. Detta är en av deras viktigaste målsättningar och oavsett om du väljer att kontakta dem via telefon eller e-post går det snabbt och enkelt.

Med huvudkontor i Oslo och stark anknytning till Norges historia, har Gjensidige agerat inom försäkringsbranschen sedan början av 1800-talet. Gjensidiges historia sträcker sig så långt tillbaka som till Norges första brandkassa och bildades med tiden ur ett antal brandkassor som så småningom slagit sig samman.

På den svenska försäkringsmarknaden har Gjensidige funnits sedan 2008 och har sedan dess gjort stora framsteg på den svenska försäkringsmarknaden. Med snabb och professionell hjälp, i kombination med ett stort engagemang i sina kunder vinner Gjensidige både förtroende och tillit. Varumärket Nu Bilförsäkring har funnits sedan februari 2015.

Förutom Nu bilförsäkring finns även varumärkena Villaägarna, Vardia samt Redo Plus hos Gjensidige.

Jämför och teckna en ny bilförsäkring här.


Betygsätt Nu bilförsäkring

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta Nu bilförsäkring

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Nu bilförsäkring.

Telefonnummer
Kundtjänst: 0771 – 91 00 00
Skadeanmälan: 0771 – 91 00 00

E-post
Kundtjänst:
Skadeanmälan:

Online
Hemsida: https://gjensidige.se/nu
Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.