ICA Försäkring bakgrund

ICA Försäkring – Prisvärda försäkringar med schyssta villkor


ICA Försäkring erbjuder en rad olika försäkringar med prisvärda och generöst utformade villkor - som känns bra i magen! Med en strävan efter topprankade försäkringar tål ICA Försäkring att jämföras. Försäkringsbolaget är ett dotterbolag till ICA Banken och ingår i ICA Gruppen. I dagsläget är ICA Försäkring Sveriges snabbast växande försäkringsbolag och vi på Insplanet förstår varför! På ICA gynnas alltid de kunder som är allra mest trogna - därför får du till exempel ICA bounspoäng för den summa du betalar i försäkringspremie hos ICA Försäkring.

Sveriges snabbast växande försäkringsbolag

ICAs historia sträcker sig tillbaka till 1917 och med ursprungsidén att låta enskilda handlare av dagligvaror gå samman i inköpscentraler för att genom olika samarbeten uppnå fördelaktiga villkor. Idén bygger än idag på egna företagare i samverkan och 1972 skapades den moderna modellen av ICA som en sammanhållen koncern.

Med över 100 års erfarenhet inom den svenska handeln med dagligvaror utvecklar ICA ständigt sitt utbud av varor och tjänster. 2001 kom ICA Banken igång och ICA Försäkring började sälja försäkringar den 1 oktober 2015.

Under den korta tid ICA Försäkring varit igång har de gjort stora framsteg och ICAs trygghet i de redan etablerade områdena handel och bank gör sig tydligt påmint i försäkringsverksamheten, som i dagsläget är Sveriges snabbast växande försäkringsbolag. ICA genomför även en rad samhällsengagemang med fokus på hälsa, hållbarhet och mångfald.


ICA sakförsäkring

ICA Försäkring erbjuder ett brett utbud försäkringslösningar, som ständigt utvecklas. Deras försäkringsvillkor är dessutom riktigt generösa och har samtidigt bra priser.

Via Insplanet kan du teckna följande av ICAs försäkringar:

Via oss på Insplanet erbjuder samma pris som om du tecknar direkt hos ICA Försäkring - men hos oss kan du jämföra olika alternativ innan. Har du din hemförsäkring (eller villahemförsäkring) tecknad hos ICA Försäkring får du automatiskt en rabatterad premie på din bilförsäkring hos ICA. Ring oss på 08 - 51 000 000 och prata med våra försäkringsrådgivare om du vill veta mer!


Hemförsäkring med bra reseskydd

I ICAs hemförsäkring ingår ett utökat reseskydd som räcker i hela 60 dagar. Det är annars vanligt att den reseförsäkring som ingår i din hemförsäkring gäller för resor i upp till 45 dagar. Reseförsäkringen börjar att gälla från och med avresedatumet till och med att du är hemma igen, och hjälper till med allt möjligt som kan gå snett under resans gång - från borttappat bagage till sjukhusvistelse och mycket mer.

Det ingår dessutom alltid en allriskförsäkring (eller “drulleförsäkring”) i din hem- eller villahemförsäkring hos ICA. I många andra hemförsäkringar är detta ett tillägg som betalas för separat. ICA Försäkring ger även full ersättning för en barnvagn som är upp till två år gammal. Du får även mat upp till 5 000 kronor hos ICA, om din kyl eller frys skulle gå sönder. Kort sagt är ICA hemförsäkring en heltäckande och schysst försäkring som dessutom bjussar på lite sköna attribut för att underlätta i din vardag.

Här kan du jämföra ICA hemförsäkring med andra försäkringsbolag.


Uppskattad bilförsäkring med “drulle”

ICAs bilförsäkring är högt rankad hos Konsumenternas Försäkringsbyrå och är en stor drivkraft bakom ICA Försäkrings stora framgång. Oavsett om du tecknar en trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring ingår det hos ICA Försäkring alltid ett kostnadsfritt tillägg för trafikolycksfall samt krishjälp efter trafikolycka, som båda är helt utan självrisk.

Dessutom ingår tillägget allrisk (även kallad “drulleförsäkring”) i både hel- och halvförsäkringen, helt utan extra kostnad. Hos många andra försäkringsbolag är det annars vanligt att ett en allriskförsäkring tecknas som ett separat tillägg och att det endast ingår i helförsäkringen.

Jämför ICA bilförsäkring med andra alternativ här.


Samla ICA Bounspoäng med ICA Försäkring

På ICA gynnas de kunder som är allra mest trogna! Är du sedan tidigare kund hos ICA får du via ICA försäkring även bonuspoäng för den summa du betalar i försäkringspremie, poäng som du sedan kan handla mat hos ICA för. Har du ICA Försäkring tecknad samtidigt som du har ett ICA-bankkort som du betalar med på ICA, får du dessutom dubbel bonus på allt du handlar på ICA. Har du inget bonuskort sedan tidigare kan du enkelt skaffa det och få bonuspoäng du också.

Jämför och teckna en ny bilförsäkring.


Betygsätt ICA Försäkring

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta ICA Försäkring

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå ICA Försäkring.

Telefonnummer
Kundtjänst: 033-47 47 90
Skadeanmälan: 033-47 47 90

E-post
Kundtjänst: forsakring@ica.se
Skadeanmälan: Ingen e-post angiven

Online
Hemsida: https://www.icaforsakring.se/
Facebook: https://www.facebook.com/icaforsakring/?fref=ts
Twitter: https://twitter.com/icaforsakring
Google+: Bolaget saknar Google+

Nyheter från ICA Försäkring

Nedan finner du feeds från ICA Försäkring i de sociala medierna. Det är förutom att prenumerera på Insplanets nyhetsbrev oftast här du först hör nyheterna från varje bolag.


ICA Försäkring Twitter
- Bolaget har ingen Twitter-feed

Våra kunders kommentarer

Våra kunder lämnar löpande kommentarer och omdömen.

2016-09-28 10:46
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Tack för hjälpen och jag var mycket nöjd med bemötandet.

Jämför bilförsäkring

- Priser direkt från bolagen, börja här!

BilförsäkringJämför villkor

Insplanets kunder har länge efterfrågat en möjlighet att inte jämföra mer än pris, försäkringar rör sig ju i huvudsak om trygghet. Tryggheten och dina möjligheter till ersättning speglas i bolagens villkor. För de bolag vi jämför har vi valt att har valt att tillsvidare visa de betyg som vart bolag har fått hos Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Hel
Helförsäkring är den mest omfattande bilförsäkringen som täcker trafik-, maskin-, stöld-, brand-, glas-, rättsskydds-, räddnings-, samt vagnskada.
3.9
Trygg Hansa
3.9
Gjensidige
3.8
Sveland
3.8
Folksam
3.8
If
3.6
Aktsam
Laddar…

Betygen ovan är ett urval av de som fanns på Konsumenternas Försäkringsbyrå (KOFB) 2018-02-19. Hos KOFB varierar betygen mellan 3,5-4,8 för olika produkter baserat på deras omfattning. Generellt kan sägas att högre betyg ger bättre innehåll men också högre premie.

Produktblad & Villkor


Bilförsäkring
Produktblad
Villkor

Hemförsäkring
Produktblad
Villkor

Villaförsäkring
Produktblad
Villkor

MC-Försäkring
Produktblad
Villkor

Husbilsförsäkring
Produktblad
Villkor

Skoterförsäkring
Produktblad
Villkor

Mopedförsäkring klass 1
Produktblad
Villkor

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00