Evoli - för skötsamma bilägare


evoli är alternativet för dig som vill kunna ändra på allting när du själv vill. Det kallar vi frihet på riktigt. evoli tror inte på bindningstider så därför kan du avsluta försäkringen när du själv vill. evolis självrisker är lite högre än i övriga branschen, det tillsammans med en digital process gör att de kan erbjuda bra priser till sin målgrupp.

evoli

Istället för dyra avgifter varje månad har evoli högre självrisker än övriga marknaden. evoli passar därför dig som aldrig eller sällan drabbas av skador på din bil och som inte vill betala för andras vårdslöshet. Eftersom målgruppen är skötsam kan evoli erbjuda sina kunder bra priser. Gör en jämförelse och se vilket pris du kan få!

Om evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag som riktar sig till personer som aldrig eller sällan drabbas av skador. Genom att använda en digital process med självbetjäning kan evoli kapa onödiga kostnader och erbjuda dig ett bättre pris. En skötsam målgrupp bidrar även det till att evoli har utrymme för att erbjuda sina kunder lägre avgifter.

Istället för dyra avgifter varje månad har evoli högre självrisker än övriga marknaden. Det innebär att du inte behöver bidra med så mycket så länge du inte drabbas av en skada men att du måste bidra med desto mer om olyckan är framme. Ett perfekt upplägg om du aldrig eller sällan drabbas av en skada.

Företagsinformation:

 • Försäkringsgivare: Eir Försäkring
 • Försäkringar: Bilförsäkring
 • Kundtjänst: Chatt, e-post, telefon

Fördelar med evoli

Det finns fler fördelar än bara schysst pris med att välja evoli. Här är några exempel:

 • Ingen bindnings- eller uppsägningstid
 • Inga dolda avgifter
 • Skadejour dygnet runt
 • Kostnadsfri lagning av stenskott
 • Krishjälp ingår

Så här köper du en försäkring hos evoli

evoli är ett digitalt försäkringsbolag med hög grad av självbetjäning. Det innebär att du förväntas ta dig igenom stegen på hemsidan själv. Men det är enkelt och om det dyker upp problem kan du vända dig till evolis kundtjänst. På evolis hemsida hittar du svar på många frågor men du kan också fråga kundtjänsten via chattfunktionen.

Så här jämför du evolis försäkringar med andra

Om du vill jämföra evolis bilförsäkring med andra försäkringsbolags bilförsäkringar kan du göra det genom Insplanet. Det är gratis och tar bara 1 minut. Fördelen är att du snabbt får svar på vilket bolag som har bilförsäkringen med bäst villkor till bäst pris för just dig. Du sparar inte bara pengar utan även tid på att använda Insplanet.

Om du är nöjd med ett erbjudande kan du köpa försäkringen genom oss – till samma pris som hos bolaget. Utan extra avgifter.

Så här säger du upp evolis försäkringar och byter till ett annat försäkringsbolag

evoli har ingen bindningstid eftersom man arbetar för att du ska vara så nöjd att du vill stanna kvar. Det innebär att du närsomhelst kan avsluta din försäkring oavsett anledning. Du säger upp försäkringen genom att skriva i chatten på evolis hemsida, ringa eller mejla deras support. Försäkringen avslutas samma dag.

Så här gör du en skadeanmälan hos evoli

Det är sällan du behöver anmäla skada till evoli. Istället kontaktar du evolis olika samarbetspartners beroende på vilken typ av skada det gäller.

Bärgning eller assistans

Ring Falck Assistans om du behöver bärgning inom Sverige. Om bilen skadats eller om föraren drabbats av sjukdom eller skada ingår bärgning av bilen om du har en halv- eller helförsäkring.

Skada eller olycka utomlands

Kontakta Falck Reseskador om du är utomlands och råkar ut för en skada eller olycka.

Glasskada eller stenskott

Kontakta Carglass eller Ryds Bilglas om du fått en spricka på en glasruta på bilen eller stenskott. Du får ersättning om du har en halv- eller helförsäkring.

Självrisken är 40 % av skadekostnaden vid byte av rutan men lägst 2 000 kronor. Vid lagning av stenskott utan byte av ruta står evoli för hela kostnaden. Du betalar alltså ingen självrisk.

Parkeringsskada

Anmäl skadan till evoli och gör en polisanmälan om du råkat ut för en parkeringsskada och föraren smitit.

Trafikolycka

Anmäl skadan till evoli om du krockat med ett annat fordon. Den andra föraren ska i sin tur anmäla skadan till sitt försäkringsbolag. Skriv upp regnummer på varandras bilar och kolla på varandras körkort. Dokumentera gärna med en kamera!

Ring Falck Assistans om bilen måste bärgas.

evoli ersätter inte yttre skador på bilen om du saknar helförsäkring. Om det var den andra föraren som orsakade olyckan kan du kräva ersättning hos hans eller hennes försäkringsbolag.

Viltolycka

Kontakta polisen innan du anmäler skadan till evoli.

Maskinskada

Ring Falck Assistans om din bil måste bärgas.

Om din försäkring täcker skadan skickar bilverkstan en kalkyl på kostnaden till evoli som en tekniker går igenom och godkänner. Du betalar självrisken till verkstaden så tar evoli hand om resten.

Personskador

Anmäl skadan till evoli om du råkat ut för en personskada.

evoli bilförsäkring

Hos evoli kan du köpa trafik-, halv- eller helförsäkring. Du kan dessutom komplettera med olika tilläggsförsäkringar.

Trafikförsäkringen ersätter personskador och skador på andras egendom men inte skador på din egendom. Självrisken är 2 000 kronor.

Om du vill ha bättre skydd ska du istället köpa en halv- eller helförsäkring.

I halvförsäkringen ingår trafikförsäkring samt ersättning för brand, glas- och maskinskada, räddning, rättsskydd och stöld. Självrisken är:

 • 2 000 kr för trafikförsäkring
 • 5 000 kr för brandskador
 • 40 % av kostnaden men lägst 2 000 kr för glasskador (stenskott lagas gratis)
 • 5 000 eller 8 000 kr för maskinskada beroende på mätarställning och ålder på bilen
 • 2 000 kr för räddning
 • 20 % av kostnaden men lägst 1 500 kr för rättsskydd
 • 5 000 kr för stöld

Komplettera med tilläggsförsäkringar

Om du vill skräddarsy din halv- eller helförsäkring kan du komplettera med olika tilläggsförsäkringar. Hos evoli kan du välja mellan följande tilläggsförsäkringar:

 • Självriskreducering vid djurkollision ersätter vagnskadesjälvrisken med upp till 6 000 kronor om bilen skadas vid kollision med djur.
 • Hyrbil ersätter dygns- och kilometerkostnaden för hyrbil med 75 % i upp till 45 dagar.
 • Förare under 24 år tar bort den förhöjda självrisken för yngre förare

Kontakta evoli

 • Chatt: Ja (chatt-funktionen finns längst ner till höger på evolis hemsida)
 • Telefon: 0660-66 06 66
 • E-post: bilskador(a)evoli.se

Betygsätt Evoli

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta Evoli

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Evoli.

Telefonnummer
Kundtjänst: 0660-66 06 66
Skadeanmälan: 0660-66 06 66

E-post
Kundtjänst: info@evoli.se
Skadeanmälan: info@evoli.se

Online
Hemsida: https://evoli.se/
Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.