Euro Accident bakgrund

Euro Accident - omtänksamma försäkringslösningar

Berätta vad du tycker om Euro Accident!
Har du erfarenhet av bolaget? Ge oss ditt omdöme och var med om att påverka försäkringsbolagen och marknaden!

Ditt betyg för bolagets:
Information vid köp av försäkring
Skadereglering
Kundservice

Klicka här om du även vill lämna ett skriftligt omdöme på bolaget eller specifik försäkringstyp.


EURO ACCIDENT HEALTH & CARE INSURANCE AB är en framgångsrik aktör inom området hälsa och hälsoförsäkringar. Vi erbjuder svenska företag och privatpersoner ett brett utbud av hälsotjänster och hälsoförsäkringar.

Euro Accident har funnits på marknaden under stark tillväxt sedan 1996. Företaget har kontor i Växjö, Stockholm, Malmö, Göteborg och Örnsköldsvik.

Euro Accidents försäkringar är till för att skapa trygghet hos våra kunder. Vi ska aktivt hjälpa företag, organisationer och individer att hantera ohälsa och dess konsekvenser med försäkring som finansiering. Våra försäkringar ger ekonomisk ersättning om något oförutsett inträffar eller olyckan skulle vara framme.

Hos oss kan du teckna Livförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Sjuk- och Olycksfallsförsäkring och Barn- och ungdomsförsäkring:

- Livförsäkring – tecknar du inte för din egen skull. Den tecknar du för att ge dina nära ekonomisk trygghet när du avlider, en livförsäkring är ett måste för många familjeförsörjare idag.

- Olycksfallsförsäkring – tecknar du för att försäkra dig om att få ekonomisk kompensation ifall att du drabbas av en skada till följd av en olycka. Många är olycksfallsförsäkrade genom arbetet, men den försäkringen gäller inte om något händer på fritiden.

- Sjuk- och olycksfallsförsäkring – är en kombination av en olycksfallsförsäkring, som ger ekonomisk ersättning om du råkar ut för en skada, och en sjukförsäkring, som ger ekonomisk kompensation om du får bestående men, orsakat av en sjukdom som påverkar din arbetsförmåga.

- Barn- och ungdomsförsäkring – är en helförsäkring för barn och ungdomar, som ger ekonomisk ersättning för uppkomna skador, och kringkostnader orsakade av olycksfall eller sjukdom.

För oss är det viktigt att kunden känner sig omhändertagen när till exempel en försäkring träder in. Snabb handläggning, personliga kontakter och kvalificerad hjälp är viktiga faktorer hos Euro Accident.

Vi letar hellre anledning till att hjälpa, än skäl till att neka stöd. Alla kan känna sig välkomna till och trygga med Euro Accident.

Betygsätt Euro Accident

Vi jämför Sveriges vanligaste försäkringsbolag och ingen åsikt är så viktig för oss eller försäkringsbolagen som just din!


Kontakta Euro Accident

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Euro Accident.

Telefonnummer
Kundtjänst: 077-440 00 10
Skadeanmälan: 077-440 00 10

E-post
Kundtjänst: info@euroaccident.se
Skadeanmälan: info@euroaccident.se

Online
Hemsida: http://www.euroaccident.se
Facebook: https://www.facebook.com/euroaccident
Twitter: https://twitter.com/Euro_Accident
Google+: https://plus.google.com/107436219881566177841/about

Nyheter från Euro Accident

Nedan finner du feeds från Euro Accident i de sociala medierna. Det är förutom att prenumerera på Insplanets nyhetsbrev oftast här du först hör nyheterna från varje bolag.Betyg och åsikter om Euro Accident

Du vet väl att du som kund kan hjälpa andra att välja och jämföra rätt försäkring? Var med och ge försäkringsbolagen betyg här! »

3.32 av 5*

Våra kunders betyg

Information
Kundservice
Skadereglering
Insplanet
Insplanet
Insplanet

Snittbetyg för respektive typ av försäkring.

Barnförsäkring
3,2
Olycksfallsförsäkring
3,3
Livförsäkring
3,9
Barnförsäkring (individ)
4,2
Sjuk och olycksfallsförsäkring
3,0

* Betyget är baserat på 101 röster och snittet emellan de olika typer av försäkringar som kunderna bedömt.

Kundbetyg

Våra kunders betyg
Betyg: 3.32 av 5 baserat på 101 röster

Våra kunders kommentarer

Våra kunder lämnar löpande kommentarer och omdömen.

2016-09-01 21:28
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Euro Accident lägger stora resurser på att hitta kryphål för att inte behöva betala ut något till sina kunder. För att få ut det du har rätt till så måste du gå vidare till andra instanser. De är riktigt jobbiga och giriga.
2016-04-01 20:49
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Ni skall undvika som pesten det här bolaget. Euro Accident kommer att spionera på anställdas patientjournaler och kommer att använda informationen för att slippa betala när olyckan är framme.
2015-11-01 08:46
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Akta er för detta bolag. Anmäler man sjukdom så försöker de hitta alla möjliga kryphål för att inte betala ut något. Samt att de inte läser journalerna rätt. Fick otrevligt brev om att försäkringen ska upphöra att gälla för sonen på grund av detta, fått ringa och vara otrevlig då deras beslut inte stämde. Avslag på ersättning med på grund av att enligt de så skulle sonen ha symptom innan försäkringen tecknades, som inte stämmer, har inte sökt läkare för några sådana symptom med honom. finns ju ingen mening att ha en sjukförsäkring. Är ju ungefär som att säga att - Nej, du hade huvudvärk innan din försäkring tecknades, därför får du inte ersättning för din stroke nu (ett exempel)
2015-09-03 13:27
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Otroligt grym service, rekommenderas varmt
2014-09-09 09:50
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Lång handläggningstid! Otrevliga handläggare, spydiga! Falsk marknadsföring! Otryggt att ha försäkringar här! Betalar inte ut det man är berättigar till en villkor!
2014-01-27 02:10
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
EuroAccident är fruktansvärt dålig enligt mig och många med mig och jag vill varna för detta företag. Trots sjukhusvistelse, bortoperation av ett organ, ärr efter operation, sjukdom så vägrar de ge en enda krona i ersättning åt mig. Man har inte ens chans mot försäkringsbolaget, de gör som de vill. De vet hur man luras och kommer undan alla utbetalningar. Se även denna artikel, en stämning mot EuroAccident http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/euro-accident-tvingas-betala-tva-miljoner%283119521%29.gm. De blev dömda att betala 2 miljoner, då de försökte slippa betala ut försäkringpsengar. Jag vill varna för detta företag, de har bettet sig hemskt.
2013-05-01 19:44
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Det sämsta bolag jag har haft en försäkring hos. De ersätter inget. Enligt vår läkares utsaga: "Du är inte ensam om att ha svårigheter med hjälp från detta bolag!"
2013-03-26 16:54
Skadereglering  
Information  
Kundservice  
Trevligt bemötande och snabb handläggning.

Ditt pris direkt

Produktblad & Villkor


Barnförsäkring
Produktblad
Villkor

Olycksfallsförsäkring
Produktblad
Villkor

Livförsäkring
Produktblad
Villkor

Barnförsäkring
Produktblad
Villkor

Sjuk och olycksfallsförsäkring
Produktblad
Villkor

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+

© 1999-2017 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00