Enerfy – Försäkring med Moderna


Sveriges första användarbaserade bilförsäkring som inte utgår från ålder eller antal körkortsår. Med Enerfy – Försäkring med Moderna betalar du för hur du kör och dina körda mil. Koppla bara upp dig med din smartphone och en Enerfy Plug-in, sedan sköter vi resten! I Enerfyappen får du dessutom körtips och hanterar allt som har med försäkringen att göra. Få direkt återkoppling på dina körningar och se hur mycket pengar du sparat genom att köra smart!

För dig som kör lite mindre

Tekniken och plattformen bakom Enerfy skapades 2014 av det svenska teknikbolaget Greater Than. De har i över 14 år arbetat med att samla in kördata som motsvarar över 5 miljarder kilometer som har analyserats och utifrån det har 300 miljoner körprofiler skapats. Dessa 300 miljoner profiler utgör alla ett mönster som Enerfy kan placera varje enskild förare i. Det gör Enerfy – Försäkring med Moderna till Sveriges första bilförsäkring helt baserad på Artificiell Intelligens som ger rättvisa premier utifrån hur föraren kör.

Till skillnad från traditionella försäkringsbolag tar Enerfy – Försäkring med Moderna ingen hänsyn till faktorer som ålder, körkortsår eller boendeform. Försäkringen har heller ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Försäkringen fungerar via förarens smartphone och en Plug-in, som skickas till föraren när försäkringen tecknas. Eftersom försäkringen finns i telefonen får föraren skräddarsydd återkoppling på alla resor direkt och kan därför påverka sin körning till det bättre och få lägre, billigare premier.

Försäkringen är uppdelad i två olika premiedelar: en rörlig premie som baseras på förarens körsätt och en låg fast kostnad som utgör bilens värde. I slutet av varje månad betalar föraren för de båda premierna. Den fasta kostnaden betalas för den kommande månaden och den rörliga delen betalas för den månad som precis varit.

I försäkringen ingår även andra digitala tjänster som automatisk körjournal, Hitta-bilen-funktion, EcoDriving-coach, tävling mot vänner och mycket mer.

Greater Than är bolaget som står bakom tekniken för försäkringen och Moderna Försäkringar står som försäkringsgivare, som ger trygghet för föraren.

Betygsätt Enerfy

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta Enerfy

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Enerfy.

Telefonnummer
Kundtjänst: 08 – 555 93 200
Skadeanmälan:

E-post
Kundtjänst: info@enerfy.se
Skadeanmälan:

Online
Hemsida: https://enerfy.se/
Facebook: https://www.facebook.com/getenerfy/
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Nyheter från Enerfy

Nedan finner du feeds från Enerfy i de sociala medierna. Det är förutom att prenumerera på Insplanets nyhetsbrev oftast här du först hör nyheterna från varje bolag.


Enerfy Twitter
- Bolaget har ingen Twitter-feed
Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.