Berkley bakgrund

Berkley - lokal närvaro och nära våra kunder


W.R. Berkley har alltid ansett att den lokala experten har bäst kännedom de lokala förhållandena och den lokala marknaden och det lokala bolaget har höga egna mandat. Detta gör att vi har möjlighet att snabbt och effektivt kunna möta våra kunders behov.

Berkley Nordic är en del av den amerikanska försäkringskoncernen W.R. Berkley Corporation, en av de största aktörerna inom området ?sakförsäkring? i USA. I Sverige har Berkley stor kompetens inom företagsförsäkring? ? och erbjuder ett brett sortiment av försäkringslösningar, för företags mycket olika behov. Berkeley Corporation är idag listat på New York Stock Exchange.

Försäkringskoncernen består av ett antal enskilda bolag som alla har sin egen nisch på försäkringsmarknaden, vilket kräver specialkunskaper inom ett område eller en produkt. I Berkley Nordic ingår, förutom den svenska verksamheten, även verksamheten i Norge

Genom ansvarsfullhet, kunskap och tillgänglighet har Berkley som ambition att vara bäst när det kommer till människor, kundrelationer, produkter och ekonomisk säkerhet. Bakom den decentraliserade företagsstrukturen ligger Berkleys värdegrund kring närvaro. De anser att den lokala experten har bäst kännedom om de lokala förhållanden och de unika behov som finns just där. Detta gör även att Berkley snabbt och effektivt kan möta sina kunders olika behov!

Betygsätt Berkley

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta Berkley

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Berkley.

Telefonnummer
Kundtjänst: 08-410 337 00
Skadeanmälan: 010-410 70 00

E-post
Kundtjänst: sverige@wrberkley.com
Skadeanmälan: Skador@wrberkley.com

Online
Hemsida: http://www.berkleyforsakring.se/
Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+


Jämför bilförsäkring

- Priser direkt från bolagen, börja här!

BilförsäkringJämför villkor

Insplanets kunder har länge efterfrågat en möjlighet att inte jämföra mer än pris, försäkringar rör sig ju i huvudsak om trygghet. Tryggheten och dina möjligheter till ersättning speglas i bolagens villkor. För de bolag vi jämför har vi valt att har valt att tillsvidare visa de betyg som vart bolag har fått hos Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Konsumenternas Försäkringsbyrå ger privatpersoner oberoende och kostnadsfri vägledning om pension, försäkring och skadereglering men prövar inte tvister. Konsumenternas Försäkringsbyrå gör också oberoende jämförelser av privata försäkringar och tjänstepensioner.

Hel
Helförsäkring är den mest omfattande bilförsäkringen som täcker trafik-, maskin-, stöld-, brand-, glas-, rättsskydds-, räddnings-, samt vagnskada.
3.9
Sveland
3.9
Trygg Hansa
3.9
Gjensidige
3.8
Folksam
3.8
If
3.6
Aktsam
Laddar…

Betygen ovan är ett urval av de som fanns på Konsumenternas Försäkringsbyrå (KOFB) 2018-11-12. Hos KOFB varierar betygen mellan 3,5-4,8 för olika produkter baserat på deras omfattning. Generellt kan sägas att högre betyg ger bättre innehåll men också högre premie.

Bolagets dokument

>> Visa bolagets integritetspolicy

Företagsförsäkring
Förköpsinformation

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00