Jämför försäkringsbolag

Vi hjälper dig jämföra olika försäkringsbolags erbjudanden och villkor. Hos oss kan du enkelt hitta och jämföra försäkringsbolag i jakten på billigaste pris men också få hjälp att bedöma vilket försäkringsbolag som ger dig mest för pengarna. På Insplanet jämförs samarbetande försäkringsbolag med andra som aktivt valt att stå utanför vår tjänst, allt för att du som kund ska få bästa överblick. Klicka på respektive bolag för att få mer information.

Att jämföra och byta

Insplanet arbetar för att du som försäkringskund ska få en bra överblick och spara pengar på din försäkring - med bibehållen trygghet och bra villkor. Snabbt, enkelt och ångestfritt!

Som regel kan du bara byta dina försäkringar på huvudförfallodagen. Vilken dag som är huvudförfallodag framgår av ditt försäkringsavtal. Om du vill byta försäkringsbolag ska du säga upp ditt avtal innan huvudförfallodagen annars så förlängs ditt avtal per automatik i ytterligare ett år.

Om du känner dig villrådig efter att själv ha jämfört försäkringsbolagen kan du alltid ta kontakt med Insplanets försäkringsförmedling där erfarna förmedlare kan ge dig snabba svar och kostnadsfri hjälp. Ring oss, 08-51 000 000, eller gör en förfrågan online så kontaktar vi dig!

* Markerade bolag vill inte att deras priser jämförs på Insplanet. Vi respekterar dessa bolags önskan och hämtar därför inte priser från dem. Vi kan inte heller genom Insplanets försäkringsförmedling teckna försäkringar i dessa bolag.

Vi har i våra jämförelser valt att ta med de bolag vi anser vara relevanta för en majoritet av våra användare. De försäkringsbolag vi i en eller annan form jämför har idag omkring 95% av Sveriges försäkringstagare som kunder.

Hos Insplanet kan man inte köpa sig till nöjda kunder. Hos oss förtjänar bolagen det genom bästa kundservice, villkor, skadereglering, informationsgivning och pris sammanvägt. Allt för att du som kund enkelt och smidigt ska hitta rätt försäkring till rätt pris!

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+

© 1999-2017 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00