Tilläggsförsäkringar till vattenskoter

För de allra flesta är en grundläggande vattenskoterförsäkring heltäckande. Den ersätter både vid stöld och skada. Men det finns tillfällen då en tilläggsförsäkring kan behövas. När en försäkring tecknas kan det därför vara bra att undersöka vad de olika tilläggsförsäkringarna ersätter för att se om man har behovet av dem eller inte.

Utökad period
Eftersom den grundläggande vattenskoterförsäkringen från vissa försäkringsbolag inte ger ersättning för sjöskador och upptagningsskador mellan 15:e november och 15:e mars behöver de som vill ha detta skydd året runt teckna en tilläggsförsäkring för att utöka denna period.

Öka maxersättning för tillbehör
Har man mycket dyr utrustning bör man teckna en tilläggsförsäkring på det belopp som denna utrustning är värd. Detta eftersom maxersättning för tillbehör vanligtvis är relativt låg.

Stillestånd
Har man planerat en semester då vattenskotern skulle användas och den går sönder dagarna innan semestern faller planerna rejält. Med tillägget ”Stillestånd” ges ersättning vid sådana tillfällen och man kan exempelvis hyra en skoter under den period som den egna vattenskotern är på lagning.

Extra maskinskada
Detta tillägg ger en extra trygghet gällande maskinhaveri. Den är mer generös än det grundläggande skyddet och kan bland annat ge ersättning vid tekniska fel eller om man häller fel bränsle i tanken.
E-post: info@insplanet.com
Direktnummer: 08-51 00 00 42Vattenskoterförsäkringar

Jämför vattenskoterförsäkring för rätt pris

Precis som när det gäller de flesta olika försäkringar så kan priserna skilja sig åt en hel del även när det gäller ...

Läs mer »


Jämför pris på vattenskoterförsäkringar

Vattenskoterförsäkring för säkrare sjöfart

Det är viktigt att alla fordon har en gällande försäkring. Kanske känner du att du själv är så pass ansvarsfull att du ...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkringar

Glöm inte bort din vattenskoterförsäkring

Går du i tankarna kring att köpa en ny vattenskoter så är det lika bra att du börjar se dig om efter en försäkring ...

Läs mer »


Glöm inte att försäkra vattenskotern

Glöm inte att försäkra vattenskotern

Har du precis köpt en vattenskoter så är det viktigt att du inte glömmer bort att försäkra den så fort det bara går. Genom en ...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkring

Rätt vattenskoterförsäkring rätt pris

När du precis har köpt din vattenskoter så är det dags att börja tänka på en försäkring. Det är inte bara priset på Läs mer »


Viktigt i vattenskoterförsäkringen

5 saker i vattenskoterförsäkring

Vi på Insplanet har tagit fram 5 viktiga råd till dig som vill förnya, teckna eller jämföra vattenskoterförsäkring, med...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkringar

Tilläggsförsäkringar till vattenskoter

För de allra flesta är en grundläggande vattenskoterförsäkring heltäckande. Den ersätter både vid stöld och skada. Men det finns tillfällen ...

Läs mer »

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00