Rätt pris på vattenskoterförsäkring

När du precis har köpt din vattenskoter så är det dags att börja tänka på en försäkring. Det är inte bara priset på vattenskoterförsäkring som är det viktiga utan även vilka delar den innehåller. Oftast försäkrar man en vattenskoter på den nivån som den kostade dig i inköp. På detta sätt får du ersättning i samma nivå om skotern skulle bli stulen.

Självrisk utgår dock nästintill alltid. Du kan enkelt hitta rätt pris på vattenskoterförsäkring genom att kontakta försäkringsbolagen och själv göra jämförelser eller så använder du en av sajterna här på internet som har liknande tjänster. Där kan du snabbt få en rättvis jämförelse mellan både pris och villkor.

Var hittar jag pris på vattenskoterförsäkring?

De flesta försäkringsbolag har inga fasta priser vilket gör att du måste kontakta dem för att få ett som stämmer för dig. Priserna skiljer sig lite åt beroende på var i landet du bor samt din ålder och vilken typ av vattenskoter du har.

I samtliga försäkringar brukar det ingå skydd för dig som förare, ersättning vid ansvarsskada vilket innebär att du får ersättning om en annan person blir skadad eller att du blir skadeståndsskyldig för annans egendom. Stöld och skadegörelse finns också med i din vattenskoterförsäkring precis som brandskada och sjöskada. I begreppet sjöskada ingår ersättning för kollision, om din skoter av någon anledning skulle sjunka eller om något annat oförutsett skulle inträffa.

Det är viktigt att både du och din vattenskoter har rätt skydd. Tänk en gång extra på detta när du letar efter pris på vattenskoterförsäkring. Skador är inte det första man vill tänka på men samtidigt är det skönt att veta att man kan få hjälp om den ändå skulle vara framme. Många försäkringsbolag arbetar även med skadeförebyggande och har då ett antal råd och tips på hur du kan tänka och vad du kan göra för att din vattenskoter inte ska vara så lätt att stjäla. Detta och mer kan du läsa vidare om på respektive försäkringsbolags hemsidor.

När du hitta rätt pris på vattenskoterförsäkring är det bara att köra!

Så fort du har en försäkring så är det bara att ta på flytvästen och ge dig ut på nya äventyr. Var uppmärksam och kör bara på utmärkt vatten och se upp för badande och andra båtar. En olycka händer så lätt.
E-post: info@insplanet.com
Direktnummer: 08-51 00 00 42Vattenskoterförsäkring

Jämför vattenskoterförsäkring för rätt pris

Precis som när det gäller de flesta olika försäkringar så kan priserna skilja sig åt en hel del även när det gäller ...

Läs mer »


Jämför pris på vattenskoterförsäkringar

Vattenskoterförsäkring för säkrare sjöfart

Det är viktigt att alla fordon har en gällande försäkring. Kanske känner du att du själv är så pass ansvarsfull att du ...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkringar

Glöm inte bort din vattenskoterförsäkring

Går du i tankarna kring att köpa en ny vattenskoter så är det lika bra att du börjar se dig om efter en försäkring ...

Läs mer »


Glöm inte att försäkra vattenskotern

Glöm inte att försäkra vattenskotern

Har du precis köpt en vattenskoter så är det viktigt att du inte glömmer bort att försäkra den så fort det bara går. Genom en ...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkring

Rätt vattenskoterförsäkring rätt pris

När du precis har köpt din vattenskoter så är det dags att börja tänka på en försäkring. Det är inte bara priset på Läs mer »


Viktigt i vattenskoterförsäkringen

5 saker i vattenskoterförsäkring

Vi på Insplanet har tagit fram 5 viktiga råd till dig som vill förnya, teckna eller jämföra vattenskoterförsäkring, med...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkringar

Tilläggsförsäkringar till vattenskoter

För de allra flesta är en grundläggande vattenskoterförsäkring heltäckande. Den ersätter både vid stöld och skada. Men det finns tillfällen ...

Läs mer »

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00