Jämför vattenskoterförsäkring för rätt pris

Precis som när det gäller de flesta olika försäkringar så kan priserna skilja sig åt en hel del även när det gäller vattenskoterförsäkringar. Men vill di göra en bra jämförelse så ska du även se hur villkoren skiljer sig åt mellan olika bolag. Det kan nämligen vara stora skillnader där också. Det finns hjälp på internet för att göra denna jämförelse och få en rättvis blid.

På dessa siter räcker det ofta att du anger vilken modell du har på vattenskotern, vilket år den är tillverkad samt ett par uppgifter om dig. Viktigt är att du anger din bostadsort eftersom premierna skiljer sig åt något beroende på var i landet du bor.

Det finns hjälp att göra en bra jämförelse av vattenskoterförsäkringar.

För att göra en bra jämförelse är det bra att veta vad som ingår i en vattenskoterförsäkring. Många försäkringsbolag har inte skiljt vattenskotrar från vanliga båtförsäkringar utan villkoren är relativt lika. Oftast så ingår skydd för grundstötning, kollision och sjunkning i det som kallas för sjöskadeförsäkring. Inom brandskydd ingår oftast ersättning vid brand, åsknedslag och elfel. Sedan finns det även en del av försäkringen som innefattar stöld, skadegörelse och transportskada. Beroende på hur du hanterar din vattenskoter och hur du fraktar den så är det bra att ha med delen om skydd vid transportskada.

Då får du ersättning för sådant som kan inträffa när din vattenskoter lastas på eller i ett annat fordon. Utöver dessa delar så finns det ersättningar som ger dig hjälp vid advokat och rättegångskostnader och skydd för olycksfallsskada på dig som förare. När du gör en jämförelse av vattenskoterförsäkring så är det viktigt att du också jämför samma typ av försäkring. Så att du får en bra bild över vilka villkor som hör till det priset.

När du har gjort din jämförelse på vattenskoterförsäkring då?

När du känner att du har hittat den bästa försäkringen för din skoter så är det bara att börja använda skotern. Kom ihåg att vara rädd om både dig och fordonet. Du har fått hjälp att jämföra vattenskoterförsäkringen men sedan är det upp till dig att försöka undvika och förebygga skador och stölder. De flesta försäkringsbolag har även goda råd och tips på respektive hemsidor som kan vara till bra hjälp.
E-post: info@insplanet.com
Direktnummer: 08-51 00 00 42
Jämför vattenskoterförsäkring för rätt pris

Precis som när det gäller de flesta olika försäkringar så kan priserna skilja sig åt en hel del även när det gäller ...

Läs mer »


Jämför pris på vattenskoterförsäkringar

Vattenskoterförsäkring för säkrare sjöfart

Det är viktigt att alla fordon har en gällande försäkring. Kanske känner du att du själv är så pass ansvarsfull att du ...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkringar

Glöm inte bort din vattenskoterförsäkring

Går du i tankarna kring att köpa en ny vattenskoter så är det lika bra att du börjar se dig om efter en försäkring ...

Läs mer »


Glöm inte att försäkra vattenskotern

Glöm inte att försäkra vattenskotern

Har du precis köpt en vattenskoter så är det viktigt att du inte glömmer bort att försäkra den så fort det bara går. Genom en ...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkring

Rätt vattenskoterförsäkring rätt pris

När du precis har köpt din vattenskoter så är det dags att börja tänka på en försäkring. Det är inte bara priset på Läs mer »


Viktigt i vattenskoterförsäkringen

5 saker i vattenskoterförsäkring

Vi på Insplanet har tagit fram 5 viktiga råd till dig som vill förnya, teckna eller jämföra vattenskoterförsäkring, med...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkringar

Tilläggsförsäkringar till vattenskoter

För de allra flesta är en grundläggande vattenskoterförsäkring heltäckande. Den ersätter både vid stöld och skada. Men det finns tillfällen ...

Läs mer »

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00