Glöm inte bort din vattenskoterförsäkring

Går du i tankarna kring att köpa en ny vattenskoter så är det lika bra att du börjar se dig om efter en försäkring också.

Att ha en vattenskoter är både roligt och praktiskt och har du den rätt försäkrad behöver du inte oroa dig för något om skadan skulle vara framme. Då vet du att du inte blir personligt skyldig utan får hjälp med ersättning för bland annat brand, stöld och skadegörelse.

Det viktigaste är nog ändå att du har en olycksfallsförsäkring och att du har ett skydd för ansvarsskador. Detta är två bitar som ingår i de flesta vattenskoterförsäkringar. När du börjar titta dig och kontaktar olika försäkringsbolag är det ofta intressant att hitta en billig vattenskoterförsäkring och det är inte alltid så enkelt.

Det kan vara lätt att hitta billig vattenskoterförsäkring.

Det behöver inte vara så svårt. Det finns mängder med tips och råd på internet och det finns sidor där du enkelt kan räkna ut din premie innan du tecknar själva försäkringen. När du tittar på priset, se då efter en billig vattenskoterförsäkring som även har de villkor du eftertraktar.

Det kan finnas olika nivåer på försäkringen och du bör då välja den som passar dig och skotern bäst. Välj utefter var du har din skoter placerad, hur du låser den och skoterns inköpsvärde. Detta är saker som försäkringsbolaget gärna hjälper dig att ta fram.

Vad ska jag tänka på när jag hittat en billig vattenskoterförsäkring?

Först och främst ska du läsa villkoren. När du har gjort detta så är det bara att sätta din skoter i vatten och börja använda den. Tänk gärna på att vattenskotrar varit utsatta för stöld under en längre tid så det kan vara av nytta att läsa på lite om hur du bäst skyddar din skoter.

Vissa försäkringsbolag som erbjuder billig vattenskoterförsäkring kan ha vissa restriktioner om hur och när försäkringen gäller. Det kan handla om vilka lås som är godkända och liknande. Var noga så att du inte missar något av detta och står utan ersättning om olyckan är framme!
E-post: info@insplanet.com
Direktnummer: 08-51 00 00 42Vattenskoterförsäkringar

Jämför vattenskoterförsäkring för rätt pris

Precis som när det gäller de flesta olika försäkringar så kan priserna skilja sig åt en hel del även när det gäller ...

Läs mer »


Jämför pris på vattenskoterförsäkringar

Vattenskoterförsäkring för säkrare sjöfart

Det är viktigt att alla fordon har en gällande försäkring. Kanske känner du att du själv är så pass ansvarsfull att du ...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkringar

Glöm inte bort din vattenskoterförsäkring

Går du i tankarna kring att köpa en ny vattenskoter så är det lika bra att du börjar se dig om efter en försäkring ...

Läs mer »


Glöm inte att försäkra vattenskotern

Glöm inte att försäkra vattenskotern

Har du precis köpt en vattenskoter så är det viktigt att du inte glömmer bort att försäkra den så fort det bara går. Genom en ...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkring

Rätt vattenskoterförsäkring rätt pris

När du precis har köpt din vattenskoter så är det dags att börja tänka på en försäkring. Det är inte bara priset på Läs mer »


Viktigt i vattenskoterförsäkringen

5 saker i vattenskoterförsäkring

Vi på Insplanet har tagit fram 5 viktiga råd till dig som vill förnya, teckna eller jämföra vattenskoterförsäkring, med...

Läs mer »


Vattenskoterförsäkringar

Tilläggsförsäkringar till vattenskoter

För de allra flesta är en grundläggande vattenskoterförsäkring heltäckande. Den ersätter både vid stöld och skada. Men det finns tillfällen ...

Läs mer »

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00