Tilläggsförsäkringar för skoter

Vilka tillägg du väljer att teckna med din skoterförsäkring är helt upp till dig, se till att teckna det tillägget du verkligen behöver för att spara pengar på din snöskoterförsäkring.

Garage / Avställd
Har man snöskotern avställd finns det inte någon lag på att man måste ha trafikförsäkring längre. Däremot vill många ägare försäkra sig om olyckor som kan vara framme även om man inte är i trafiken. Då är garageförsäkring/avställningsförsäkring passande. Generellt täcker den för stöld, brand och har även en rättskyddsdel. Ibland ingår även allt som en helförsäkring innefattar men med undantaget att skadan inte får ha uppstått i trafik.

Extra /XL / STOR
Namnet varierar men innehållet är detsamma d.v.s. extra generösa villkor och högre ersättningstak. Den kan t.ex. innehålla en extra ersättning vid olycksfall, högre ersättningsbelopp vid stöld eller skada samt ett extra ersättningsbelopp vid dödsfall. Utöver det ingår ofta en stilleståndsförsäkring.

Stillestånd
Har man stort behov av skotern eller ser den som en mycket stor hobby kan tillägget Stillestånd tecknas. Många gånger finns inte detta tillägg separat utan ingår i exempelvis tilläggsförsäkringen som nämns ovan. Stillestånd innebär att man får ersättning för varje dag som skotern inte går att bruka på grund av att den är inne på verkstaden.
E-post: info@insplanet.com
Direktnummer: 08-51 00 00 42Tillägg att köpa med skoterförsäkring
Bästa pris på skoterförsäkring

Rätt pris på skoterförsäkring

Kanske har du precis köpt en snöskoter eller så funderar du på att byta din nuvarande försäkring. Hur du än resonerar så är det bra...

Läs mer »


Tillägg att köpa med skoterförsäkring

Tilläggsförsäkringar för skoter

Vilka tillägg du väljer att teckna med din skoterförsäkring är helt upp till dig, se till att teckna det tillägget du verkligen behöver ...

Läs mer »


Viktigt i snöskoterförsäkringen

5 saker i skoterförsäkring

Vi på Insplanet har tagit fram 5 viktiga råd till dig som vill förnya, teckna eller Läs mer »

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00