Hitta rätt pris på skoterförsäkring!

Kanske har du precis köpt en snöskoter eller så funderar du på att byta din nuvarande försäkring. Hur du än resonerar så är det bra att göra en prisjämförelse mellan de olika försäkringsbolagen innan du bestämmer dig för vilken försäkring du ska välja. Det finns flera försäkringsbolag i landet som gärna hjälper dig när du letar efter pris på din skoterförsäkring.

De flesta försäkringsbolag erbjuder en tjänst där du kan räkna ut priset själv på deras hemsida. Då är det viktigt att du anger rätt uppgifter om din snöskoter. Uppgifter så som årsmodell och märke behövs men även ett par uppgifter om dig själv. Din ålder och var i landet du bor. En snöskoterförsäkring är en så kallad årsförsäkring. Det innebär att du får ett pris för hela året men det är beräknat på de vintermånaderna eftersom en snöskoter sällan används under sommaren.

Få hjälp att hitta ett bra pris på din skoterförsäkring!

Det finns även sidor här på internet där du kan få hjälp att snabbt räkna ut vad din skoterförsäkring kommer att kosta. På detta sätt får du en snabb och enkel jämförelse mellan det som de olika försäkringsbolagen erbjuder och detta är väldigt smidigt. Det finns oftast tre olika nivåer på snöskoterförsäkring. Den lägsta kallas för trafikförsäkring för din skoter och det är den del som du är skyldig att ha enligt svensk lag. Denna försäkring ger dig ersättning om du skulle råka ut för en personskada i samband med en tur på din skoter.

Den ersätter även vissa skador på tredje part. Nästa nivå kallas för en halvförsäkring och det är också denna försäkring som flest väljer. Det är därför ett bra alternativ att leta efter ett bra pris på skoterförsäkring på just halvförsäkringsdelen. I halvförsäkringen ingår bland annat stöld och skador som uppkommer till följd av brand. Genom denna försäkring får du även hjälp vid behov av rättsskydd.

Helförsäkring på Snöskoter

Den högsta nivån är en helförsäkring och den täcker samma sak som en halvförsäkring med tillägg för skador på ditt eget fordon. Välj denna försäkringsnivå om du köpt en helt ny skoter eller en skoter som varit kostsam. Du får du ersättning även om något skulle inträffa och skada din skoter. Vet du bara vad det är du letar efter så är det mycket lättare att hitta ett bra pris på skoterförsäkring!
E-post: info@insplanet.com
Direktnummer: 08-51 00 00 42Bästa pris på skoterförsäkring
Bästa pris på skoterförsäkring

Rätt pris på skoterförsäkring

Kanske har du precis köpt en snöskoter eller så funderar du på att byta din nuvarande försäkring. Hur du än resonerar så är det bra...

Läs mer »


Tillägg att köpa med skoterförsäkring

Tilläggsförsäkringar för skoter

Vilka tillägg du väljer att teckna med din skoterförsäkring är helt upp till dig, se till att teckna det tillägget du verkligen behöver ...

Läs mer »


Viktigt i snöskoterförsäkringen

5 saker i skoterförsäkring

Vi på Insplanet har tagit fram 5 viktiga råd till dig som vill förnya, teckna eller Läs mer »

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00