Jämför olika snöskoterförsäkringar innan du tecknar!

Det finns flera olika försäkringsbolag att välja bland och innan du binder upp dig för ett av dem kan det vara bra att ha gjort en jämförelse mellan de olika. En snöskoterförsäkring ser relativt likadan ut hos de olika bolagen men omfattningen på försäkringen kan variera precis som villkoren. Det är en bra ide att kika på ett par olika och se hur de skiljer sig åt.

Vill du slippa ringa runt till bolagen så har de flesta försäkringsbolagen en funktion på sin hemsida som gör att du snabbt kan få ett pris från dem. Det finns även sidor på internet som erbjuder tjänster som gör att du enkelt kan jämföra snöskoterförsäkring och få ett snabbt besked.

Vilken typ av jämförelse på snöskoterförsäkirng ska jag göra?

Det finns ett par olika nivåer på försäkringar. Den lägsta nivån kallas för trafikförsäkring och det är den delen som alla fordon enligt svensk lag är skyldiga att ha. Har du inte den så kommer TFF att belasta dig med en straff avgift som utgår dagligen tills du tecknar försäkringen. En trafikförsäkring ersätter bland annat personskador och skador på annans egendom.

Vill du ha ett större skydd så är en halvförsäkring eller en helförsäkring att rekommendera. Du väljer lite beroende på hur mycket din snöskoter kostade och beroende på hur när den tillverkades. En halvförsäkring ersätter stöld och skador som uppkommer till följd av brand. Utöver detta så ersätts du om du behöver rättsskydd. Har du köpt en ny snöskoter som var dyr så känns det tryggt med en försäkring som även täcker skador på själva snöskotern. Vill du ha ett brett skydd så bör du jämföra snöskoterförsäkringar som helförsäkring.

Jämför rätt snöskoterförsäkring men missa inte övriga villkor!

När du jämför snöskoterförsäkring så är det inte bara att välja den billigaste utan det är bra om du också tittar igenom villkoren. En billig försäkring kan ha mycket sämre villkor. Tänk också på att du inte kan sluta att betala din försäkring under sommarmånaderna även om du inte kör din snöskoter då. En snöskoterförsäkring är en så kallad års-försäkring och det innebär att den är billigare sommartid.
E-post: info@insplanet.com
Direktnummer: 08-51 00 00 42Jämför skoterförsäkringar

Helförsäkring Snöskoter

Att försäkra sin ...

Läs mer »


Halvförsäkring - Snöskoter

Med tanken på att risken är relativt stor att en vagnskada någon gång uppstår på Läs mer »


Trafikförsäkring skoter

När man läser om försäkringar är det lätt att få en uppfattning att det enbart är motorfordon som ska framföras i trafiken som enligt lag ...

Läs mer »

Bästa pris på skoterförsäkring

Rätt pris på skoterförsäkring

Kanske har du precis köpt en snöskoter eller så funderar du på att byta din nuvarande försäkring. Hur du än resonerar så är det bra...

Läs mer »


Jämför skoterförsäkringar

Jämför snöskoterförsäkringar innan du tecknar

Det finns flera olika försäkringsbolag att välja bland och innan du binder upp dig för ett av dem kan det vara bra ...

Läs mer »


Tillägg att köpa med skoterförsäkring

Tilläggsförsäkringar för skoter

Vilka tillägg du väljer att teckna med din skoterförsäkring är helt upp till dig, se till att teckna det tillägget du verkligen behöver ...

Läs mer »


Viktigt i snöskoterförsäkringen

5 saker i skoterförsäkring

Vi på Insplanet har tagit fram 5 viktiga råd till dig som vill förnya, teckna eller Läs mer »

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00