Jämför bilförsäkring

Varje år hjälper vi 500 000 bilägare att jämföra och byta bilförsäkring. Det har vi gjort i 20 år för att du ska kunna lägga pengar på annat. Jämför du också och se hur mycket du kan spara!

Upp till 1000 mil
Jag vill få erbjudanden, smarta tips och nyheter om Zmartas liknande tjänster, via mail och sms.
Genom att jämföra har jag tagit del av och godkänner Insplanets användarvillkor.

Insplanet hjälper dig i valet av försäkringsbolag

Jämför priser och villkor åt dig
Samma priser som hos bolagen direkt
Våra kunder sparar i snitt 1 800 kr per år
Kostnadsfri rådgivning via chatt och telefon

Hur fungerar Insplanet?

Insplanet är en jämförelsetjänst som hjälper dig att jämföra bilförsäkringar, så att du kan spara både tid och pengar.

Registrera dina uppgifter i formuläret för att börja jämföra. Efter det hämtar vi priser från olika försäkringsbolag och presenterar dem för dig. Du kan köpa alla bilförsäkringar genom Insplanet till samma priser som hos bolagen, utan extra avgifter.

Så här jämför du bilförsäkringar

  1. Registrera dina uppgifter i formuläret.
  2. Klicka på Jämför bilförsäkringar.
  3. Välj bilförsäkring.
  4. Registrera när försäkringen ska börja gälla och dina kontaktuppgifter.
  5. Klicka på Teckna försäkring.
Insplanet bilförsäkring

Ring 08-51 000 000 om du vill prata med en försäkringsrådgivare i stället. Försäkringsrådgivaren förklarar vad som ingår i olika bilförsäkringar och hur du ska tänka när du väljer försäkring. Det är gratis att få hjälp av våra utbildade rådgivare.

Det lönar sig att jämföra bilförsäkringar. Den som använder Insplanet sparar i genomsnitt 1 800 kronor per år genom att jämföra bilförsäkringar. Det är en bra förtjänst med tanke på att Insplanet gör jobbet åt dig på bara ett par minuter. Helt gratis.

Du kan förstås jämföra bilförsäkringar på egen hand, men det är både komplicerat och tidskrävande. Det Insplanet gör på ett par minuter kan ta dig flera timmar. Insplanet är dessutom gratis att använda, så varför inte göra en jämförelse redan idag?

Varför behöver Insplanet mina personuppgifter?

Försäkringsbolagen behöver veta vem du är för att ge dig prisförslag på bilförsäkringar. Hur gammal du är, var du bor och vilken bil du kör är exempel på faktorer som påverkar hur mycket du får betala för din bilförsäkring.

Insplanet använder dina personuppgifter för att hämta priser från försäkringsbolagen. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur dina uppgifter samlas in och behandlas.

Hur mycket kostar en bilförsäkring?

En bilförsäkring kostar i genomsnitt 4 236 kronor om året, eller 353 kronor i månaden*. Men priset varierar mycket beroende på flera olika faktorer, bland annat din ålder, bil och bostadsort. Dessa saker kan vara svåra att påverka, men det finns andra faktorer som är avgörande för priset som du faktiskt kan påverka.

*Siffrorna baseras på genomsnittspriset av bilförsäkringar som är tecknade genom Insplanet under 2020.

Län Hel Halv Trafik Snittpris
BLEKINGE 4 906 kr 3 190 kr 2 701 kr 3 739 kr
DALARNA 5 024 kr 3 243 kr 2 977 kr 3 839 kr
GÄVLEBORG 5 031 kr 3 088 kr 2 733 kr 3 726 kr
GOTLAND 4 159 kr 3 413 kr 3 280 kr 3 624 kr
HALLAND 5 267 kr 3 482 kr 2 827 kr 3 986 kr
JÄMTLAND 5 319 kr 3 014 kr 3 337 kr 3 977 kr
JÖNKÖPING 5 518 kr 3 411 kr 3 053 kr 4 125 kr
KALMAR 4 797 kr 3 206 kr 2 681 kr 3 653 kr
KRONOBERG 5 569 kr 3 299 kr 3 016 kr 4 029 kr
SKÅNE 5 769 kr 4 148 kr 3 364 kr 4 469 kr
SÖDERMANLAND 5 821 kr 4 095 kr 2 878 kr 4 367 kr
STOCKHOLM 7 421 kr 5 171 kr 3 733 kr 5 574 kr
UPPSALA 6 047 kr 3 865 kr 3 131 kr 4 401 kr
VÄRMLAND 5 113 kr 3 173 kr 3 052 kr 3 851 kr
VÄSTERBOTTEN 4 974 kr 1 859 kr 4 732 kr 3 124 kr
VÄSTERNORRLAND 5 198 kr 3 287 kr 2 939 kr 3 956 kr
VÄSTMANLAND 5 485 kr 3 706 kr 3 067 kr 4 175 kr
VÄSTRA GÖTALAND 6 350 kr 3 989 kr 3 252 kr 4 627 kr
ÖREBRO 5 826 kr 3 137 kr 2 935 kr 4 079 kr
ÖSTERGÖTLAND 5 779 kr 3 736 kr 3 043 kr 4 289 kr
Snittpris 5 646 kr 3 677 kr 3 097 kr 4 236 kr

Data från Insplanet, en del av Zmarta

Vad påverkar priset på en bilförsäkring?

Här går vi igenom vad som påverkar priset på bilförsäkringen. På så sätt kan du få reda på vad du själv kan göra för att få en så billig och bra bilförsäkring som möjligt.

Körsträcka

Hur långt du förväntas köra under det kommande året påverkar priset på bilförsäkringen, i alla fall till viss del. Det beror på att försäkringsbolagen bedömer att risken för att en olycka kommer inträffa blir högre ju längre du kör.

Ålder

Statistik visar att förare under 25 år löper större risk att drabbas av olyckor i trafiken, därför brukar försäkringsbolagen sätta ett högre pris på bilförsäkringen för unga förare. Är du en ung förare bör du därför jämföra din bilförsäkring när du blir äldre för att kunna få ner priset.

Bilmärke

Vissa bilmärken kostar mer att laga och då blir även försäkringen dyrare. Har du en bil som är mer stöldbegärlig kan även det höja priset på försäkringen. Billigare bilar kostar därmed mindre att försäkra.

Bostadsort

Var du bor och hur du bor kan också påverka priset på bilförsäkringen. Det beror på att vissa områden har högre olycks- och brottsstatistik än andra. Det är till exempel högre stöldrisk i en storstad än om du bor i glesbygd. Din boendesituation avgör också hur du kan förvara bilen under natten. Kan du förvara bilen i ett låst garage minskar du risken för stöld och kan på så vis få ett lägre pris från vissa försäkringsbolag.

Försäkringsnivå

Det som påverkar priset allra mest är vilken försäkringsnivå, eller omfattning, du väljer på bilförsäkringen. Väljer du att bara teckna en trafikförsäkring kommer du billigast undan, medan en halv- och helförsäkring kostar mer. Väljer du att teckna en eller flera tilläggsförsäkringar höjer det såklart också priset på bilförsäkringen.

Självrisknivå

Det går att få ner priset på bilförsäkringen genom att välja en högre självrisk. Då betalar du en mindre kostnad för själva försäkringen, men om du behöver använda dig av den får du betala en högre självrisk.

Olyckshistorik

När du tecknar en bilförsäkring brukar du få fylla i om du orsakat en trafikolycka de senaste 2 till 3 åren. Det beror på att försäkringsbolagen vill bedöma om du är en säker bilförare eller inte. Har du inte orsakat någon olycka brukar du få ett lägre pris, annars kan priset bli högre.

Utöver de här faktorerna beror skillnaderna i pris även på att försäkringsbolagen gör olika riskbedömningar och väljer att rikta in sig på olika målgrupper. Därför lönar det sig alltid att jämföra sin bilförsäkring.

Hos oss på Insplanet kan du jämföra priser och villkor från Sveriges försäkringsbolag och välja den bästa försäkringen för just dig.

Ica LF Gjensidige Redo Villaägarna Dina evoli Safetown Watercircles Paydrive Logo Lin Försäkring Logo

Hur hittar jag en billigare bilförsäkring?

Nu när du vet vad som påverkar priset på bilförsäkringen vet du också vad du själv kan göra för att få ner priset. Men det finns fler sätt att få en billigare bilförsäkring:

Jämför din bilförsäkring med andra bilförsäkringar

När du jämför din bilförsäkring med andra bilförsäkringar ser du snabbt och enkelt om du kan få en billigare bilförsäkring genom ett annat försäkringsbolag. Våra användare sparar i genomsnitt 1 800 kronor per år.

Kör mindre

När du tecknar försäkringen fyller du i hur långt du förväntas köra under nästkommande år. Ju längre du förväntas köra desto högre blir priset på bilförsäkringen.

Använd billarm och garage

En del försäkringsbolag erbjuder dig rabatt om du minskar risken för stöld. Det kan du göra genom att parkera din bil i garage under nattetid, eller utrusta din bil med ett larm.

Samla försäkringar och få rabatt

Du kan få rabatt på bilförsäkringen om du samlar dina försäkringar hos ett och samma försäkringsbolag – ibland så mycket som 20 procent.

Välj en högre självrisk

Väljer du en högre självrisk på bilförsäkringen får du ett lägre pris. Men om du måste använda dig av den får du betala en högre självrisk.

Vad ingår i en bilförsäkring?

Det finns tre nivåer på bilförsäkringen: trafikförsäkring, halvförsäkring (kallas även delkasko) och helförsäkring (kallas även vagnskada). Trafikförsäkringen är det lägsta skyddet och helförsäkringen det högsta. De tre försäkringsnivåerna bygger på varandra, så om du väljer en halvförsäkring ingår även en trafikförsäkring, och väljer du en helförsäkring ingår skydd från både trafik- och halvförsäkringen. Utöver dem kan du även välja att teckna olika tilläggsförsäkringar. Här nedan går vi igenom vad de olika nivåerna täcker.

Trafikförsäkring

Trafikförsäkringen är obligatorisk enligt lag, så om du vill köra din bil i Sverige måste du ha en trafikförsäkring. Annars blir du i stället tvungen att betala en daglig straffavgift som väldigt snabbt blir betydligt dyrare än den dyraste bilförsäkringen. Den enda gången du inte behöver teckna en trafikförsäkring är om bilen är avställd i vägtrafikregistret (VTR).

Trafikförsäkringen ersätter skador på förare, passagerare och medtrafikanter samt skador på annans egendom – men inte skador på ditt eget fordon eller saker i ditt fordon. Syftet med försäkringen är att ingen som vistas i trafiken ska bli utan ersättning om olyckan är framme. Vill du ha en försäkring som ersätter skador på din egen bil måste du välja en halv- eller helförsäkring.

Halvförsäkring

Halvförsäkringen ersätter vanligtvis brand-, glas- och maskinskador samt stöld. Det ingår också rättsskydd och räddning då du får hjälp med bärgning till närmaste verkstad om bilen får ett driftstopp. I många bilförsäkringar ingår det även ett allriskskydd.

Brand

Ersätter skador som uppstår genom brand, blixtnedslag eller explosion. Vissa bolag ersätter även skador på elektriska kablar genom kortslutning och följdskador.

Glas

Ersätter skador på bilrutor som krossats eller spruckit. Till exempel genom skadegörelse eller stenskott.

Maskinskada

Ersätter kostnader för oförutsedda fel på vissa motordelar och elektronikdelar. Gäller oftast till dess att bilen är 8 år eller upp till ett visst antal mil.

Stöld

Ersätter stöld eller tillgrepp av bilen samt vid försök till stöld eller tillgrepp.

Räddning

Du får hjälp med bärgning av bilen till verkstad vid driftstopp på grund av exempelvis sjukdom, trafikolycka eller punktering. I vissa fall ingår även hemtransport av förare, passagerare och bagage.

Rättsskydd

Ersätter advokat- och rättegångskostnader vid vissa typer av tvister som är kopplade till det försäkrade fordonet.

Allrisk (drulle)

Ersätter plötsliga och oförutsedda skador exempelvis vid skador på bilens inredning, förlust av nycklar och sanering av tank efter feltankning.

Helförsäkring

Helförsäkringen är den mest omfattande bilförsäkringen du kan köpa. I den ingår vagnskadeförsäkring utöver allt det som ingår i trafik- och halvförsäkringen. Vagnskadeförsäkringen ersätter skador på din bil efter en krock, olycka eller skador på bilens kaross, det som försäkringsbolagen kallar för “annan yttre händelse”.

I bilar som är max tre år ingår ofta vagnskadegaranti, vilket är samma sak som vagnskadeförsäkring. Det betyder att du inte behöver en helförsäkring om din bil är nyare än tre år*, utan du får samma skydd om du kompletterar med en halvförsäkring.

*Ta reda på om din bil har vagnskadegaranti innan du köper en bilförsäkring.

Tilläggsförsäkringar

Tilläggsförsäkringar låter dig skräddarsy bilförsäkringen, så att du får skyddet du vill ha. Du kan till exempel komplettera med tilläggen Hyrbil eller Vägassistans, så att du kan känna dig ännu tryggare med din bilförsäkring.

Tänk på att vad som ingår i bilförsäkringen och vilka tillägg som finns att välja mellan kan variera mellan olika försäkringsbolag. Det är värt att ha i åtanke när du jämför bilförsäkringar. När du jämför på Insplanet ser du vilka tilläggsförsäkringar som finns.

Exempel på tilläggsförsäkringar:

Hyrbil

Med tillägget Hyrbil kan du få ersättning för kostnaden av en hyrbil om din bil måste repareras. Tillägget rekommenderas om du är beroende av din bil för att få vardagen att gå ihop och inte vill tvingas betala flera tusen kronor för en hyrbil.

Vägassistans

I halv- och helförsäkringar ingår vanligtvis skydd om din bil blir stillastående, som vid punktering. Tillägget Vägassistans ger ytterligare skydd och kan hjälpa till med bärgning av bilen till slutdestinationen, och inte bara till närmaste verkstad.

Djurkollision

Tillägget Djurkollision är en populär tilläggsförsäkring. Den ersätter inte skador som uppstår vid en djurkollision, utan den tar bort kostnaden för självrisken om du kolliderar med ett djur. Om du bor på landet är det en bra tilläggsförsäkring att ha.

Skadegörelse

Tillägget Skadegörelse kan reducera självrisken, det vill säga minska självrisken eller ta bort den helt, om din bil utsätts för skadegörelse.Vilken bilförsäkring ska jag välja?

Vilken bilförsäkring du ska välja beror på många olika faktorer. Det första du behöver bestämma är om du ska ha en trafik-, halv- eller helförsäkring. Efter det väljer du försäkringsbolag utifrån vem som erbjuder bäst villkor till bäst pris.

Värdet på bilen avgör vilken försäkringsnivå du ska välja. Om din bil bara är värd några tusenlappar kan det vara onödigt att köpa en helförsäkring eftersom självrisken kan överstiga värdet på bilen. Då kan det räcka att bara köpa en trafikförsäkring.

Om din bil är värd mer än några tusen är en halvförsäkring ett bättre alternativ. Med halvförsäkringen kan du till exempel få ersättning för omkostnader om din bil blir stående vid sidan av vägen, eller om den blir stulen.

En helförsäkring ger det mest heltäckande försäkringsskyddet och rekommenderas därför till de flesta bilar. Om din bil är max tre år gammal kan det däremot räcka med en halvförsäkring, eftersom vagnskadegaranti sannolikt ingår de första tre åren.

Efter tre år rekommenderas du att byta från en halvförsäkring till en helförsäkring, så att du har ett skydd mot vagnskador trots att vagnskadegarantin har löpt ut. Med tanke på hur dyra vagnskador är vill du undvika att betala för dessa själv.

När du bestämt om du ska ha en trafik-, halv eller helförsäkring kan du börja jämföra. Men stirra dig inte blind på priset. Välj försäkringen med bäst villkor till bäst pris. En billig försäkring som inte ger dig skyddet du vill ha är inte en bra försäkring.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta våra försäkringsrådgivare. Ring oss på 08-51 000 000.

Hur och när kan jag byta bilförsäkring?

Du måste kontakta ditt nuvarande försäkringsbolag och avsluta din bilförsäkring om du vill byta bolag och försäkring. När du jämför bilförsäkringar på Insplanet kan du köpa försäkringen genom oss till samma pris som hos försäkringsbolaget.

Du kan säga upp din bilförsäkring när som helst, men normalt fortsätter den att gälla till och med huvudförfallodagen. När du köper en bilförsäkring ingår du nämligen ett avtal som vanligtvis sträcker sig över ett år. Kolla vad som gäller för din försäkring.

Avsluta din nuvarande bilförsäkring och köp en ny bilförsäkring på samma dag, så slipper du stå med dubbla försäkringar eller vara utan försäkring. Enligt lag måste din bil vara försäkrad för att få framföras på svenska vägar.

Frågor och svar om bilförsäkringar

Är bilförsäkring obligatoriskt?

Ja, enligt svensk lag måste du ha minst en trafikförsäkring från den dagen du står som ägare på bilen. Annars blir du tvungen att betala en daglig straffavgift som snabbt blir betydligt dyrare än om du hade betalat för en bilförsäkring från första början. Den enda gången du inte behöver teckna en trafikförsäkring är om bilen är avställd i vägtrafikregistret (VTR).

Vad kostar en bilförsäkring?

En bilförsäkring kostar i genomsnitt 4 213 kronor om året, enligt vår statistik som baseras på försäkringar tecknade genom Insplanet under 2020.

När blir en bilförsäkring billigare?

En bilförsäkring kan bli billigare om du exempelvis flyttar eller byter bil, eftersom priset bland annat bestäms utifrån var och hur du bor samt vilket bilmärke du har. Du som är ung kan också få en billigare försäkring när du blir äldre än 25 år. För att få ner priset på din försäkring är det därför viktigt att du jämför bilförsäkringar minst en gång om året.

Vilken bilförsäkring är bäst?

Det är svårt att säga vilken bilförsäkring som är bäst, eftersom priserna bestäms individuellt utifrån flera olika faktorer, bland annat din ålder, bostad och bil. Vilken som är bäst beror också på vad du är ute efter, till exempel vilken försäkringsnivå du vill ha på försäkringen. Rent generellt skulle man kunna säga att den bästa bilförsäkringen är den som erbjuder det skydd du vill ha till bäst villkor och pris.

Vilken bilförsäkring ska jag välja?

Det är värdet på bilen som avgör vilken bilförsäkring du ska välja. Är din bil endast värd några tusenlappar är det ofta onödigt att köpa en helförsäkring, eftersom självrisken kan överstiga värdet på bilen. I det fallet kan det vara bättre att välja en trafikförsäkring.

Men om bilen är värd mer än så är en halvförsäkring ett bättre alternativ. En halvförsäkring räcker också för bilar som är max tre år gamla, eftersom vagnskadegaranti ofta ingår de första tre åren.

En helförsäkring brukar dock rekommenderas till de flesta bilar, eftersom den har det mest omfattande försäkringsskyddet.

När du valt försäkringsnivå på bilförsäkringen väljer du sedan försäkringsbolag utifrån vem som erbjuder bäst villkor till bäst pris.

Vad är det för skillnad på halv- och helförsäkring?

Skillnaden mellan en halvförsäkring och en helförsäkring är att helförsäkringen innehåller en vagnskadeförsäkring som ersätter skador på bilens kaross.

Hur byter jag bilförsäkring?

Om du vill byta försäkringsbolag måste du göra det i samband med huvudförfallodagen som står i ditt försäkringsbesked. När du tecknar en bilförsäkring ingår du nämligen i ett avtal med försäkringsbolaget som vanligtvis gäller i ett år från det att du tecknade den. Om du inte väljer att säga upp försäkringen förnyas den automatiskt ett år i taget.

Du kan däremot när som helst kontakta ditt försäkringsbolag och meddela dem att du vill säga upp din försäkring, den slutar då att gälla vid huvudförfallodagen. På samma sätt kan du när som helst jämföra bilförsäkringar och teckna en ny. I så fall väljer du att den ska börja gälla från det datum som din gamla bilförsäkring slutar att gälla. På så vis slipper du betala för dubbla försäkringar.

Vem ska bilförsäkringen tecknas på?

Den huvudsakliga brukaren av bilen ska stå som ägare och därför även teckna bilförsäkringen.

Om den tecknas på någon annan gäller inte försäkringen. Du ska därför inte teckna din bilförsäkring på exempelvis din mamma eller pappa för att få en billigare försäkring. Om du gör det har du inte rätt till någon ersättning genom försäkringen.

Försäkringen gäller även om bilen lånas ut, men det är viktigt att försäkringen tecknas på den huvudsakliga brukaren av bilen.

När börjar bilförsäkringen gälla?

Du bestämmer när bilförsäkringen ska börja gälla. Du kan välja att den ska börja gälla direkt eller vid ett senare datum, om du till exempel ska byta försäkringsbolag i samband med huvudförfallodagen.

Kan jag ta över den tidigare ägarens bilförsäkring?

Nej, du kan inte ta över den tidigare ägarens bilförsäkring när du köper en bil. Du måste därför teckna en försäkring från samma dag som du registreras som ägare till bilen.

Måste jag säga upp min bilförsäkring när jag säljer bilen?

Nej, du behöver inte säga upp din bilförsäkring när du säljer din bil. Det sköts per automatik genom att Transportstyrelsen meddelar ditt försäkringsbolag att bilen har bytt ägare.

Vad händer med bilförsäkringen när jag flyttar?

Priset på bilförsäkringen justeras direkt när du flyttat eftersom hur och var du bor påverkar priset. Du kan därför bli tvungen att betala försäkringsbolaget en mellanskillnad.

När du flyttar får ditt försäkringsbolag automatiskt uppgifter om din nya folkbokföringsadress. Du behöver därför inte meddela dem om att du har flyttat till en ny adress.

Du behöver däremot meddela försäkringsbolaget om du bor på en annan adress under en begränsad period. Även då kan du bli tvungen att betala försäkringsbolaget en mellanskillnad.

Gäller bilförsäkringen utomlands?

Det vanliga är att bilförsäkringen gäller i alla EU- och EES-länder samt i länder som är anslutna till Gröna Kort-systemet. Vad som faktiskt gäller kan däremot variera mellan försäkringsbolagen.

Kolla alltid med ditt försäkringsbolag om din bilförsäkring gäller innan du tar bilen utomlands. Trafikförsäkringen gäller däremot alltid oavsett vilket land i världen du reser i.

Tänk på att beställa ett Grönt Kort i god tid innan avfärd om du reser till ett land som kräver att du har ett internationellt försäkringsbevis. Beställ kortet hos ditt försäkringsbolag.

Läs mer här: Så får du en billig bilförsäkring

Bil & Försäkring - Insplanets kunskapsportal

Välkommen till Insplanets kunskapsportal för bilar och försäkring. Här kan du få tips, råd och guider för allt om din bil.

Aktuellt just nu

Vinterdäck: lagar och viktiga datum 2020 Mellan 1 december till 31 mars är det lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag. För dubbdäck är det andra regler...
Läs mer »


Grönt kort för bil - Ta med trafikförsäkringen på utlandsresan Grönt kort fungerar som ett bevis på att din bil har en aktiv Läs mer »


Tips och råd inför din bilsemester Har du ställt in charterresan i sommar? Passa på att åka på en bilsemester istället. Här får du tips inför ...
Läs mer »

Bilförsäkringens nivåer

Trafikförsäkring

I bilförsäkringen är trafikförsäkringen det första steget av skydd. Den är även nödvändig enligt lag.

Läs allt om trafikförsäkringen här

Halvförsäkring

Försäkringstrappan när man försäkrar bilar kan sägas bestå av tre steg. Längst ned är trafikförsäkringen (vilket är lagstadgat att man behöver), sedan kommer halvförsäkringen.

Vad är en halvförsäkring?

Helförsäkring

Den som köper en bil värd mer än ett par tusenlappar bör överväga att teckna en helförsäkring, den omfattning som ger bäst skydd.

Vad ingår i helförsäkringen?

Elbil försäkring

Under 2017 ökade antalet elbilar i Sverige med 60 %. Men fortfarande står batteribilar och laddhybrider för mindre än 1 % av den totala personbilsflottan i landet. Läs mer »

Allt om elbilsbilförsäkring

Digital bilförsäkring

En traditionell bilförsäkring baseras på din ålder, var du bor och vilken bil du har. En digital bilförsäkring fungerar annorlunda. Den... Läs mer »

Allt om digital bilförsäkring

Varumärkesförsäkringar

Tesla
Innan du försäkrar din Tesla är det viktigt att du jämför bilförsäkring hos olika bolag. Annars ...
Läs mer om försäkring för Tesla »


Volvo
Ska du försäkra en Volvo? Jämför bilförsäkring innan du tecknar!Nedan hittar du information som ger dig förståelse för vad det kan...
Läs mer om försäkring för Volvo »


Volkswagen
Har du en Volkswagen som du ska försäkra? Jämför bilförsäkring innan du tecknar!Nedan hittar du info som ger dig en bild över...
Läs mer om försäkring för Volkswagen »

Författare

Angelica Lindberg
Angelica Lindberg Angelica Lindberg är skribent på Insplanet sedan september 2019. Som utbildad språkkonsult arbetar hon för att göra informationen om försäkringar lättbegripliga för dig som läsare.
Kontakta gärna Angelica Lindberg om du har några frågor kring innehållet i denna text.

Jesper Lindius
Jesper Lindius 2 års erfarenhet inom försäkringsbranschen. Kontakta gärna Jesper Lindius om du har några frågor kring innehållet i denna text.

Granskare

Sebastian Franzén
Sebastian Franzén Sebastian är affärsområdeschef för försäkringar på Insplanet och har ansvar för Insplanets försäkringsaffär. Han har jobbat på Insplanet med försäkringar i över 15 år och haft roller som försäkringsförmedlare, kundservicechef och försäljningschef. Kontakta gärna Sebastian Franzén om du har några frågor.

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson Andreas Nilsson är försäkringsexpert med 10 års erfarenhet som försäkringsrådgivare. Han har kunskap inom samtliga försäkringsväsen som förmedlas via Insplanet.com Kontakta gärna Andreas Nilsson om du har några frågor.

Arbetar...