Billig båtförsäkring - tips & rådgivning

När du precis har köpt en båt får du inte glömma att försäkra den. Att hitta en billig båtförsäkring behöver inte vara svårt.

Du kan själv göra jämförelser mellan de olika försäkringsbolagen och få både uppgifter om priser och villkor direkt från bolagens hemsida. Det finns även många sidor som hjälper dig att hitta en billig båtförsäkring.

Du kan enkelt göra jämförelser och direkt se vilken som har bäst villkor och är billigast. Kika in på respektive sida och gör en jämförelse men för att den ska vara rättvis är det också bra om du kan se vad som ingår i försäkringarna.

En billig båtförsäkring bör innehålla skydd för:

Grundstötning, kollision, sjunkning och andra plötsliga oförutsedda skador. Det är också viktigt att den er ersättning för skador som kan uppstå vid uppläggning och transporter. Även bränder så som elfel eller blixtnedslag bör ersättas. Givetvis bör du även ha ett skydd för stöld och skadegörelse. Men se även till att ha en bra försäkring på dig som förare och för eventuella passagerare.

En billig båtförsäkring behöver inte vara sämre än en dyr. Det är inte priset som avgör det utan egentligen bara vad den innehåller. Det är inte kul att stå där när olyckan varit framme och inte få någon ersättning. Har du dessutom ett ansvarsskydd i försäkringen så kan du känna dig trygg om du skulle råka skada någon annan och behöva hjälp av advokat eller liknande.

Glöm inte att teckna en bra och billig båtförsäkring innan du ger dig ut!

Glöm inte försäkra båten och använd alltid flytväst! Det är de enklaste och bästa råden att följa!

Har du precis köpt en båt så är det viktigt att du inte glömmer bort att försäkra den så fort det bara går.

Känn dig trygg genom att veta att du får ett ekonomiskt skydd om något inträffar. Du får ersättning vid skador på dig eller din båt utefter det som står i dina villkor. Ta gärna del av de råd och tips som försäkringsbolaget erbjuder när det gäller att göra det svårt för tjuven. De flesta bolag har goda råd om skadeförebyggande för att vara till din hjälp!
E-post: info@insplanet.com
Direktnummer: 08-51 00 00 42Tips på billiga båtförsäkringar
Rätt pris och försäkring till båten

Rätt båtförsäkring

Visste du att en båtförsäkring kan skilja sig åt och ha helt olika priser beroende på vilket vatten den ska gå i? En båt som ...

Läs mer »


Vad ingår i båtförsäkringar

Vad gäller båtförsäkring

Olika försäkringsbolag kan ha olika villkor och kriterier i sina försäkringar men en båtförsäkring gäller oftast för själva båten och den ...

Läs mer »


Rätt båtförsäkring

Hitta rätt båtförsäkring

Precis som med bilförsäkringar så finns det olika typer av båtförsäkringar att ...

Läs mer »


Bra båtförsäkring

Jämför båtförsäkring innan du tecknar

Det finns ett par olika sätt att jämföra båtförsäkring. Du kan själv besöka de Läs mer »


Bra försäkring till båten

Tillägg i båtförsäkring

Vilka tilläggsförsäkringar som försäkringsbolagen erbjuder varierar kraftigt när det gäller Läs mer »


Tips på billiga båtförsäkringar

Billig båtförsäkring

När du precis har köpt en båt får du inte glömma att försäkra den. Att hitta en billig båtförsäkring behöver inte vara svårt. ...

Läs mer »


Att tänka på i båtförsäkringen

5 Saker att jämföra och tänka på i båtförsäkringen

Vi på Insplanet har tagit fram 5 viktiga råd till dig som vill förnya, teckna eller jämföra båtförsäkring, med våra 5 enkla råd kan du redan...

Läs mer »

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

© 1999-2018 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00