Insplanets företagslån

Via oss på Insplanet kan du enkelt ansöka om företagslån på bara några minuter. Som försäkringsförmedlare till både privatpersoner och företag vill vi självklart hjälpa dig som egenföretagare att utveckla dina affärer ytterligare. Tillsammans med Aros Kapital erbjuder vi därför företagslån på upp till 500 000 kronor - med förmånliga räntor och villkor.


Aros Kapital


Företagslån utan säkerhet

Som egenföretagare kan du behöva göra investeringar för att kunna öka dina intäkter. Du kanske är frisör som ska hyra en dyr stol, kör taxi och behöver investera i en ny bil, driver ett café och vill satsa på en uteservering eller jobbar som hantverkare och behöver göra dyra verktygsinköp.

Aros Kapital är experter på att hjälpa företagare som du. De utmanar bankerna och andra kreditgivare genom att erbjuda dig ett partnerskap där de tagit bort det omständliga, det krångliga och svåra. Kvar finns det enkla, det snabba och personliga. Du behöver inte lämna någon säkerhet för ditt företagslån och du kan ha tillgång till pengarna redan inom 24 timmar.


Låna upp till 500 000 kronor till ditt företag

Genom Aros Kapital kan du ansöka om upp till 500 000 kronor i företagslån, på bara några minuter. Du får svar direkt och beviljad lånesumma inom en bankdag. För att ditt företagslån ska beviljas finns några fasta kriterier:

  • Ditt företag får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Du har en borgensman. Borgensmannen måste vara en fysisk person, en juridisk person godkänns ej.
  • Chanserna att få lånet beviljat ökar om ditt företag har funnits i över två år. Detta är dock inget krav.

Ansök för att se räntan på ditt företagslån

Räntan för företagslån hos Aros Kapital är vanligtvis mellan 8 och 13 procent. Vilken ränta just ditt företagslån får beror på företagets återbetalningsförmåga - vilket du får besked om direkt i samband med din ansökan.