FöretagsbilförsäkringFordonsförsäkring, jämför och spara tusenlappar.

Jämför
MC-försäkring

- Priser direkt från bolagen, börja här!

MC

Jämför
lastbilsförsäkring

- Priser direkt från bolagen, börja här!

Lastbil
Fordonsförsäkringar

Fordonsförsäkring är ett samlingsnamn på de försäkringar som du tecknar för tex din bil, båt, MC, ATV eller husvagn. Försäkringsbolagen erbjuder idag liknande försäkringar för respektive fordonstyp, men detaljerna kan skilja sig åt. De flesta försäkringsbolag håller sig mer eller mindre till nedanstående försäkringsmodell:

Om bilförsäkring

De tre huvudomfattningarna är:

Till grundskyddet kommer de vanligaste tilläggsförsäkringarna:

Jämför fler fordonsförsäkringar


Fler fordonsförsäkringar

Mc-försäkring: När du ska försäkra din motorcykel har du tre huvudomfattningar du kan välja emellan trafik-, halv- och helförsäkring. Hos oss kan du jämföra både omfattning som villkor för den MC-försäkring som passar dig bäst.
Jämför mc-försäkring

Mopedförsäkring: Betalar du för mycket för din mopedförsäkring? Hos Insplanet kan du teckna en bra försäkring till ett rimligt pris. Vi vet att du redan gjort ett bra val genom att köpa en prisvärd moped. Därför har Insplanet tagit fram en försäkring som passar dig.
Köp mopedförsäkring

Husvagnsförsäkring: Att hitta den försärkring som passar just din användning och får din husvagn rätt försäkrad till rätt pris kan vara krångligt. Det kostar redan en hel del att ha en husvagn och det finns säkert saker du hellre lägger pengarna på än en onödigt dyr försäkring.
Jämför husvagnsförsäkring

Snöskoterförsäkring: Om något skulle inträffa så vill du vara på den säkra sidan och vara väl förbered med en bra försäkring. En skoter kan kosta en del i underhåll så det sista du vill är att lägga onödiga pengar på försäkringen. Hitta bra försäkring till rätt pris.
Jämför snöskoterförsäkring

Båtförsäkring: Vi tror att det viktigaste när du försäkrar din båt är att hitta rätt försäkring till bra pris. När det gäller båten kanske det finns annat du hellre lägger pengarna på än en onödigt dyr försäkring.
Jämför båtförsäkring

Vattenskoterförsäkring: Insplanet har tagit fram en försäkring speciellt för vattenskotrar. Detta har tidigare varit en ganska krånglig och tidsödande process för många, eftersom vattenskoter är en smal produkttyp.
Jämför vattenskoterförsäkring

Lätt lastbilsförsäkring: Hur hittar man en bra lastbilsförsäkring? Trafikförsäkring, halv- eller helförsäkring? Du väljer hur du vill försäkra din lätta lastbil och vi hjälper dig att jämföra och hitta priser.
Jämför lastbilsförsäkring

Släpvagnsförsäkring: Med en extra försäkring för släpvagn ersätts du om det till exempel skulle bli stulet eller skadas i brand. Se vad det skulle kosta dig att försäkra din släpvagn.
Jämför släpvagnsförsäkring

Vi jobbar för att få Sveriges mest nöjda kunder!

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+

© 1999-2017 Insplanet - Internetpolicy
Insplanet AB - Box 26 000 - 100 41 Stockholm - Org.nr 556567-6227

Kundtjänst: 08 - 51 000 000 Kundtjänst: 08 - 51 000 000
Vardagar 08.00 – 20.00 Helger 10.00 – 16.00